Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & co: Favoriete bezigheden tijdens slecht weer in de herfst

op 26/10/2016

Het is herfst, dat weten we allemaal inmiddels wel. Bij de herfst hoort guur weer, regen, wind en zelfs kou en storm. Kortom, gewoon weer om lekker binnen te zitten of ergens heen te gaan waar het overdekt is. Maar wat zijn dan mijn favoriete bezigheden tijdens slecht weer in de herfst? Dat vertel ik je vandaag in een nieuw artikel van de blogmutsen & co.

Muziek luisteren

Wat ik heerlijk vind tijdens de herfst is gewoon op een middag dat ik niets te doen heb op de bank zitten en te luisteren naar muziek. Naar wat voor muziek ik zoal luister heb je vorige week kunnen lezen in het blogmutsen artikel. Daarnaast heb ik ook graag de radio aanstaan trouwens hoor. Als er maar muziek op de achtergrond is dan ben ik al snel blij.

Bloggen

Tja, bloggen vind ik ook echt een lekkere bezigheid bij slecht weer. Dat doe ik dan meestal in de middag een paar uur en later op de avond eventueel nog weer. Eigenlijk gewoon op de momenten dat Bjarne in bed ligt. Want dan heb ik echt de tijd om aan mijn blog te werken. Zeker als Daphne dan ook werken is dan heb ik echt alle tijd voor mij alleen en kan ik volop schrijven.

189223-Images

Samen bouwen

Wat doe ik dan graag als Bjarne wel wakker is? Dan vind ik het heerlijk om tijd met hem door te brengen. Bijvoorbeeld door gezellig samen op de bank te gaan zitten en een boekje te lezen. Of door samen te spelen met Bjarne zijn Vtech speelgoed of het houten speelgoed. Daar kan hij uren mee bezig zijn om alles aan elkaar te leggen en dan met de auto’s of treinen over de weg of het spoor te rijden. Verder vindt Bjarne het ook heel erg leuk om te tekenen, dus de potloden en kleurplaten komen ook zeer regelmatig op tafel hier in huis. Na het spelen lijkt er dan een bom ontploft te zijn in huis, maar gelukkig kan Bjarne ook heel erg goed opruimen en helpt hij daar ook altijd heel goed aan mee.

Wat kan je nog meer doen?

Neem ook eens een kijkje bij Nicky en Simone om te zien wat zij doen in de herfst wanneer het slecht weer is. Misschien doen zij ook wel iets wat jij heel erg leuk zou vinden om te doen in de herfst.

Wat doe jij graag bij slecht weer in de herfst? Laat het me maar weten in een reactie.


2 responses to “Blogmutsen & co: Favoriete bezigheden tijdens slecht weer in de herfst

  1. Muziek! Jaa! Ik luister ook heel graag muziek op een druilerige dag. Lekker plaatjes draaien en op de grond zitten luisteren. Zo intens, zo fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: