Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk: Patricia

op 27/10/2016

Vandaag een nieuwe serie op mijn blog. Ik heb besloten om wekelijks iets over mezelf te gaan vertellen wat je misschien wel, maar misschien ook nog niet wist van mij. Voor wie mij niet kent, of wie mij nog eens opnieuw wil leren kennen, begin ik vandaag maar heel algemeen. Ik ben Patricia. Vandaag lees je dus “enkel” in dit artikel wie ik ben en wat ik in het dagelijks leven doe. In de komende weken leer je meer over eigenschappen van mij en geef ik me figuurlijk gezien week bij week een beetje meer bloot.

Patricia

Goed, ik ben dus Patricia. Ik ben op 4 juni 1983 geboren in Assen in het ziekenhuis. Die dag was het heel mooi weer (weet ik van horen zeggen). Een uitzondering, want vanaf mijn eerste tot mijn negende verjaardag heeft het alleen maar geregend. Toen ik tien werd was het weer super mooi weer en van mijn elfde tot mijn negentiende was het weer regen. En verder kan je het patroon van het weer waarschijnlijk wel raden. Ik ben de oudste van drie dochters van mijn ouders. Mijn zusjes zijn twee en vijf jaar jonger dan ik.

Hobby’s

Ja, natuurlijk heb ik hobby’s. Wie heeft dat niet zou ik bijna zeggen? Ik denk dat iedereen wel een hobby heeft. Mijn hobby’s zijn muziek, schrijven en wandelen. Die laatste klinkt misschien heel raar als je weet dat ik een krantenwijk heb en bij de Post werk. Immers, dan wandel ik toch ook? Ja en nee. Ik ben dan aan het werk natuurlijk en dan is het toch anders om te wandelen dan wanneer ik gewoon lekker kan wandelen en in de natuur om me heen zou kunnen kijken naar al het moois dat er te zien is. Dus dat is dan een hele andere manier van wandelen dan wanneer ik aan het werk ben.

Wat betreft muziek, ik zing heel graag en luister ook heel veel naar muziek. Maar vorig jaar vertelde ik je in een artikel ook dat ik een eigen nummer had geschreven voor Bjarne. Een nummer waar ik nog steeds heel erg trots op ben. En het schrijven dat mag voor zich spreken, daar heb ik het ook vaker over gehad op mijn blog. Zo heb ik bijvoorbeeld twee gedichtenbundels uitgebracht en heb ik uiteraard mijn blog waar ik super trots op ben.

Volgende week meer

Ja, volgende week vertel ik je weer wat anders over mijzelf. Deze week was het nog wel wat algemeen misschien en het zou nogmaals heel goed kunnen dat je bepaalde dingen of alles misschien al wel wist. Maar vanaf volgende week ga ik meer in op dingen die je misschien nog niet van mij weet.

Waarover zou jij in deze persoonlijke rubriek willen lezen? Kortom, waarover zou ik het moeten hebben? Ik ben benieuwd naar je reactie.


4 responses to “Persoonlijk: Patricia

 1. Saskia schreef:

  Leuk om zo wat meer over je te lezen! Tof zo’n rubriek, erg benieuwd naar de volgende artikelen 🙂

  • pschmitz schreef:

   Dank je 😀 Moet zeggen dat ik dat zelf wel wat spannender vind hoor. Heb toch wel wat dingen die ik nog niet echt met mensen gedeeld heb haha.

   • Saskia schreef:

    Super leuk juist en lekker persoonlijk. En uit je comfort zone. Erg leuk! Vaker doen 😉

   • pschmitz schreef:

    Vanaf nu dus iedere week. Heb in elk geval nog wel een paar dingen om over te schrijven dus komt vast goed 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: