Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wat eet… Tja… who’s next?

op 28/10/2016

De afgelopen weken kon je wekelijks in deze rubriek lezen wat andere bloggers zoal aten, wat hun favorieten waren en dergelijke. Vandaag niet. Waarom niet? Simpelweg omdat ik geen mensen meer heb waarvan ik de vragen terug heb gekregen. Helaas. Maar ik geef niet op, want ik vind het wel heel leuk om iedereen zo aan het woord te laten. Dus heb je nog niet meegedaan? Laat dan door een reactie weten dat je graag mee wilt doen en dan stuur ik je de vragen toe. Ik hoop dat veel van jullie nog gaan reageren om te vertellen over je eetgewoonten. Ook als je geen blog hebt mag je uiteraard reageren!

De bedoeling

De bedoeling van deze serie is om anderen te laten delen in jouw eetpatroon. Door jouw favoriete recept te delen kan je anderen misschien een nieuw gerecht aanleren en kunnen zij op een andere manier misschien gaan eten. Als vegetariër of veganist kan je mensen misschien aan het denken zetten over waarom zij juist wel vlees en dergelijke eten.

Begrip

Wanneer je bijvoorbeeld wegens een medische aandoening juist bepaalde dingen wel of niet moet of mag eten, dan kan je dat ook delen met mijn volgers en op die manier misschien een klein beetje meer begrip kweken in de samenleving. Voor jouw aandoening, maar misschien ook al wel voor de aandoeningen voor anderen. Ik weet zeker dat veel mensen wat kunnen leren over aandoeningen in combinatie met eetgewoonten. Dat kan ik zeer zeker ook. En dat wil ik ook. Dat is dan ook één van de redenen dat ik jou aan het woord laat hier op mijn blog. Dus grijp die kans! Laat even een reactie achter en vul je email adres in bij het daarvoor bestemde vakje, dan neem ik contact met je op om je de vragen te sturen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: