Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Inspiratie voor Sinterklaas

op 31/10/2016

Het is misschien nog wat vroeg, maar eigenlijk is het nooit te vroeg om vooruit te kijken naar Sinterklaas. Voor Bjarne doen wij dat eigenlijk het hele jaar door. Zeker nu hij het toch nog niet doorheeft haha. Dus die cadeautjes, schoencadeautjes en noem alles maar op hebben we al wel op tijd in huis. Maar wat zou ik nou zelf wel in mijn schoen willen vinden? Of in de zak van Sinterklaas? Ik laat je vandaag een aantal producten zien die ik leuk vind.

Internet

“Vroeger” had ik altijd een verlanglijstje. Dan ging ik alle folders na en keek wat ik graag hebben wilde. Soms knipte ik dan het plaatje uit, op andere momenten schreef ik gewoon op wat ik hebben wide. Iedereen die dan in mijn verlanglijstje keek, kon dan zelf kiezen welk blaadje ze er uit haalden. Alleen… op een gegeven moment wist ik natuurlijk precies wat erin stond en wist ik ook precies welk blaadje er ontbrak. En dat maakt het natuurlijk een stuk minder leuk om af te wachten wat je zou krijgen.

Daarom kijk ik nu meer op internet en als ik iets zie dan onthoud ik dat of ik deel het met anderen. Ook wanneer ik bijvoorbeeld kijk voor Sinterklaas cadeautjes voor Daphne of Bjarne. De artikelen die ik in dit artikel noem heb ik gevonden op Radbag. Dit is een webshop met hele leuke artikelen die net even wat anders zijn dan de algemene producten.

Theeleut

Stiekem ben ik best wel een theeleut, alleen vind ik het gewoon vervelend om met zo’n theezakje in mijn glas te hengelen en dan dat zakje ergens op een apart schoteltje te leggen. Dan is er natuurlijk ook wel losse thee te verkrijgen, maar ja, een simpel thee ei vind ik zo super saai. Radbag heeft super leuke alternatieven voor het saaie thee ei, die het thee drinken nog leuker maken. Daarom zou ik heel graag bijvoorbeeld dit schattige eekhoorntje in mijn schoen vinden om mij gezelschap te houden tijdens het thee drinken. Tijdens het hangen in je theeglas heeft het eekhoorntje zijn staartje omlaag, wil je hem opbergen? Dan draai je heel simpel het staartje omhoog en kan de eekhoorn lekker in je kast zitten te wachten op het volgende kopje thee.

eekhoorntje-thee-ei

€12,95

Kunst op een kopje

Ken je dat? Je gaat naar een, vaak wat luxer, horeca bedrijf en bestelt daar een cappuccino. Dan heb je grote kans dat je zo’n ontzettend leuke afbeelding of iets dergelijks krijgt, gemaakt van de melk schuimlaag. Heel, heel af en toe, met ontzettend veel geluk kan ik ook wel iets met melk wanneer ik dit bij Daphne in haar Senseo doe. Maar vaker toch ook niet. Sinds een tijdje heb ik wel cacao in huis voor als ik eens zin heb in cappuccino. Want een beetje cacao op het melkschuim hoort er wel bij. Maar nu zag ik toch wel een heel leuk hulpmiddel om WEL leuke afbeeldingen op je cappuccino te maken. Met deze opleggers namelijk heb je een sjabloon die je simpelweg op de schuimlaag legt. Cacao erover en klaar is Kees. Een kind kan de was doen op deze manier.

hippe-koffie

€8,95

Warmhoudertje

Koffie en thee zijn natuurlijk warme dranken. Maar het gebeurt regelmatig dat ik onder het bloggen vergeet te drinken. Gevolg: koude koffie. Maar daar vond ik nu een oplossing voor. En wel dit leuke cookie. Simpelweg te installeren via de USB van je pc, laptop of Mac. Dranken worden tot 60 graden warm gehouden na het indrukken van de power knop. Ideaal voor mij dus, want zo blijven mijn warme dranken ook warm.

cookie

€13,95

Kruiden in een tuintje

Ik wil heel graag buiten mijn eigen kruiden tuintje. Afgelopen jaar ging dit vrij goed. Totdat… de kippen buiten liepen en het tuintje doorhadden. De enige plant die nu nog leeft is een Venkelplant. Deze is overigens wel heel erg sterk, want ik heb hem wel een aantal keer opnieuw stevig in de grond moeten zetten. Maar het is ook niet altijd even handig om naar buiten te moeten om kruiden te pakken als je ze wilt gebruiken tijdens het koken. Daarom zou dit kleine kruidentuintje voor binnen wel handig zijn. Het neemt niet heel veel ruimte in en is eigenlijk helemaal compleet, inclusief kruidenschaar, bloempotjes en zaadjes. Dus je kunt meteen beginnen met het aanleggen van je eigen indoor kruidentuintje.

kruidentuintje

€29,95

Splash

Iets anders wat ik super vervelend vind tijdens het koken is dat ik nooit echt een plek heb om mijn keukenhulpjes neer te leggen. Vaak pak ik dan wel een bord ofzo, maar dat bord verdwijnt na het koken dan steevast in de vaatwasser. Terwijl als ik een handig hulpmiddel had, ik het bord gewoon op tafel had kunnen zetten en dat dus uiteindelijk wel weer veel ruimte scheelt in de vaatwasser. Daarom is deze splash wel heel erg handig. Hier kan je makkelijk je kookgerei in leggen als je het even niet in de pan hoeft te hebben. Natuurlijk kan je er ook andere dingen dan je kookgerei in leggen zoals bijvoorbeeld geld of pasjes. Handig is ook dat deze splash eventueel ook de vaatwasser in kan. Maar als ik hem gewoon zou gebruiken voor het koken, dan is hij snel genoeg even goed afgewassen met een klein beetje afwasmiddel.

kookhulp

€9,95

Wat zou jij op jouw verlanglijstje zetten? Laat het me weten in een reactie.

Dit artikel bevat gesponsorde content. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: