Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Orry and Friends; leuk voor jong en oud

op 01/11/2016

Toen wij eind september eindelijk zomervakantie hadden zijn wij een week naar Landal Greenparks en een week naar Center Parcs geweest. In het artikel over Landal park het Vennebos heb je al kunnen lezen wat ik daarvan vond. In het verleden schreef ik al artikelen over mijn belevingen op Center Parcs. Maar nog nooit schreef ik over Orry and Friends. Wat is er nou zo  leuk aan Orry en zijn vrienden en waarom is het leuk voor jong en oud? Daarover vertel ik je vandaag.

Pépétévé

Als je in je jeugd zelf naar Center Parcs bent geweest met je ouders, dan ken je waarschijnlijk Pépétévé nog wel. Orry So Sorry, Woops the Wave, Bing Bush en Rep the Reporter beleefden altijd allerlei avonturen. Daarnaast had je nog Peter-Paul, de postbode en Miss Nitwit, de baas van Pépétévé. Zelf vond ik Pépétévé altijd heel erg leuk en liedjes van toen kan ik nu nog steeds meezingen. Mijn favoriete personage was altijd Woops the Wave. Ik weet nog goed dat ik altijd heel vroeg wakker was en dan ging ik heel zachtjes mijn bed uit naar de kamer om op tv te kijken naar de afleveringen van Pépétévé.

Zelfde personages, andere naam

Ja, je leest het goed. De karakters van Pépétévé wonen nog steeds op Center Parcs. Alleen de naam Pépétévé bestaat niet meer. Nu gaan de personages schuil onder de naam Orry and Friends. Alle personages hebben nu ook enkel nog hun voornaam, dus Woops, Bing, Rep en Orry. Miss Nitwit en Peter-Paul de postbode maken geen deel meer uit van Orry and Friends. Ook zijn zij niet meer te zien op de televisiekanalen van Center Parcs helaas. Maar wel hebben ze nu een hele leuke show in de Market Dome met vooral ook lekker veel muziek. Momenteel is de show Orry and Friends: de rommelzolder.

Jong en oud

Orry and Friends is echt leuk voor jong en oud. Voor de kleintjes is het geweldig om zich in te leven in de wereld van Orry en zijn vrienden. Of om met ze te dansen tijdens de minidisco. En de foto momenten zijn spannend, maar toch ook wel heel erg leuk. Bjarne heeft inmiddels alle handtekeningen kaarten binnen van de personages en we hebben een heleboel leuke foto’s in onze foto collectie zitten.

woops-bjarne

En voor ouderen? Ik vind het stiekem ook nog wel heel erg leuk om de shows van Orry and Friends te bezoeken. En te kijken hoe ze de kinderbingo aanpakken. Al ben ik zelf geen hele grote liefhebber van bingo, de kinderbingo is altijd wel zo leuk gedaan dat het gewoon al leuk is om naar te kijken. Toen wij op vakantie waren in de Huttenheugte kreeg ik helemaal een flashback naar mijn eigen jeugd. Want wat bleek? Bing werd nog steeds gespeeld door dezelfde man die “vroeger” Bing Bush speelde. Toen ik hem als Bing zag wist ik het meteen zeker: dat was mijn Bing!

En op de Kempervennen zagen we dat bij de wand waar de kinderwagens gestald kunnen worden nog een grote muurtekening van Pépétévé is. Dus Pépétévé is nog niet helemaal vergeten. Of eigenlijk helemaal niet, want het heeft alleen een nieuwe naam en een iets andere vorm dan voorheen.

Ben jij ook opgegroeid met Pépétévé? Wie was jouw favoriete karakter? Laat het me weten in een reactie.

 


One response to “Orry and Friends; leuk voor jong en oud

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik ken dit programma helemaal niet! Maar ik vind de karakters erg kleurrijk ogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: