Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Oktober: een terugblik

op 06/11/2016

De eerste zondag van de maand wil ik terugkijken naar de voorgaande maand. Wat was het best gelezen artikel, hoeveel bezoekers mocht ik verwelkomen en was er elders op een blog nog iets van mijn hand te lezen? Daarnaast kijk ik vooruit naar wat de nieuwe maand onder andere zal gaan brengen.

Plezier in het bloggen

In oktober had ik heel veel plezier in het bloggen. Niet dat dat normaal niet zo is, maar het werd nu wel versterkt. Ik had leuke dingen in het vooruitzicht om over te bloggen en had genoeg inspiratie om vrijwel dagelijks een artikel te publiceren. Helaas nog niet iedere dag, maar ik heb er vertrouwen in dat ik een dagelijks artikel in de toekomst wel voor elkaar krijg.

De cijfers liegen niet

Nee, de cijfers van mijn statistieken liegen niet. En daarom wil ik ze ook met je delen. Misschien vind je dit wat saai, sla dit stukje dan over om hierna meer weetjes te lezen.
In oktober mocht ik 1105 bezoekers verwelkomen op mijn blog. Dat waren er 53 meer dan in september. Een kleine stijging dus. Maar iedere stijging is er één!!! Veel bezoekers vonden mijn blog via google en Facebook. Op Facebook deel ik zelf veel artikelen, dus is het verkeer van daar misschien ook wel logisch te verklaren.
Het best gelezen artikel in oktober was één van mijn overdenkingen. Deze reeks artikelen beheerst sowieso de top 3. Maar het artikel dat het best gelezen is, is het artikel met de vraag “waarom zou je geloven?“.

Blogtournee en nieuwe reeks

In oktober deed ik ook mee aan een blogtournee voor het boek “Stukjes Hemelblauw“.  Daarnaast startte er in oktober een nieuwe reeks artikelen die ik best wel spannend vind om te schrijven. Namelijk een reeks met artikelen waarin ik je wekelijks iets over mezelf vertel. Dat kan iets leuks zijn, maar het kan ook iets vervelends zijn, iets waar ik last van heb of iets… Tja, wie zal het zeggen? Dat gaat de tijd uitwijzen. In elk geval stap ik met deze artikelen wat uit mijn comfort zone omdat ik mezelf een beetje bloot geef.

Wat gebeurt er in november?

Natuurlijk ga ik verder met de artikelen die op vaste dagen ontstaan. Denk hierbij aan de artikelen waar andere bloggers vertellen over hun eetgewoonten, de blogmutsen & co artikelen en natuurlijk de nieuwe reeks. Ook komen er in november weer een paar leuke reviews online en ben ik bezig met het organiseren van een winactie. Dus blijf mijn blog volgen!

Waarover hoop jij in november te lezen? Laat het me weten in een reactie en misschien doe ik er iets mee!

Uitgelichte afbeelding gemaakt door: Anton Watman via Shutterstock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: