Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co: Plaatsen in Nederland die ik nog wil bezoeken

op 09/11/2016

Vandaag in een nieuw artikel van de blogmutsen deel ik met je naar welke plaatsen in Nederland ik nog eens zou willen gaan. En waarom natuurlijk. En nadat jij dit artikel gelezen hebt ben ik benieuwd welke plaatsen in Nederland jij nog zou willen bezoeken die nog niet in mijn lijstje staan. En natuurlijk of er plaatsen in mijn lijstje staan die jij nog wilt bezoeken.

Overloon

Ik wil heel graag eens naar Overloon. Met name wil ik dan naar het oorlogsmuseum dat daar gelegen is. Dit omdat ik een ontzettende interesse in het oorlogsverleden heb en het mij heel indrukwekkend lijkt om daar een kijkje te nemen. Ook zou ik in het kader van de oorlog het voormalig Kamp Vught willen bezoeken. Nou ja, en ik zou best alle officiële monumenten willen bezoeken. Maar daar heb je volgens mij nooit genoeg tijd voor… Andere oorlogsgerelateerde plekken die ik sowieso nog eens wil zien zijn:

  • Het Anne Frank huis
  • Voormalig kamp Westerbork (nu het een nieuwe stijl heeft. De oude stijl ken ik natuurlijk wel)
  • Kamp Amersfoort

Keukenhof

Ja, dit klinkt misschien heel stom, maar ik ben hier nog nooit geweest. Dus ik zou het best eens een keer willen zien op het moment dat alles in volle bloei staat. Bijzonder vind ik het ook om dan steeds weer te zien wat men kan maken met bloemen. Hele schilderijen kunnen nagemaakt worden terwijl je daar niet eens dagelijks bij stil staat…

Giethoorn

Ja, ik kom zelf uit Assen, maar ik ben nog nooit in het Venetië van het noorden geweest. Dus ik zou heel graag ook nog eens een keer een kijkje nemen in Giethoorn.

Waar wil Simone heen? Deelt zij plaatsen met mij die ik nog wil zien, of wil zij iets compleet anders? Je leest het op haar blog.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: