Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Waar luister ik graag naar?

op 20/11/2016

Muziek is heel belangrijk voor mij. Dat mag jou als lezer inmiddels wel bekend zijn. Althans, als je al langere tijd mijn blog leest natuurlijk. Ben je redelijk nieuw, dan lees je dat nu misschien voor het eerst. Het liefst luister ik dag en nacht naar muziek. Tijdens het werken aan mijn blog, tijdens het doen van het huishouden, maar ook tijdens mijn werk. Ik heb al eens eerder verteld waar ik graag naar luister, maar dat was natuurlijk nog niet alles. Daarom deel ik vandaag nog weer wat van mijn muzieksmaak met je.

The Kelly Family

Ja, ik begin toch nog even weer over ze. Ik blijf een zwak houden voor The Kelly Family. Wat vond ik het dan ook leuk om te horen dat een deel van de bandleden weer samen gaat optreden komend jaar. Helaas geven ze “maar” drie concerten samen en zijn ze alle drie al uitverkocht. Bovendien zijn de concerten ook in Dortmund, best nog wel een stukje rijden van hier. Maar heel eerlijk? Ik had het er zeer zeker wel voor over gehad om mijn jeugdhelden nog één keer live op het podium te zien. Want ik vrees dat dit toch wel echt de laatste keer gaat zijn dat ze samen optreden. Dus het is voor mij te hopen dat er op YouTube nog wat filmpjes te zien gaat zijn van de komende concerten.

Kelly Family

Angelo Kelly

Maar helemaal loslaten doe ik de familie toch niet, want vrijwel alle bandleden zijn een eigen carrière gestart. Zo ook de jongste telg van The Kelly Family. De little drummer boy van weleer heeft nu een eigen carrière. Een solo carrière, maar hij treedt inmiddels ook op als Angelo Kelly & Family. Samen dus met zijn vrouw Kyra en vier van zijn vijf kinderen.

Sinds een tijdje luister ik vrij veel naar zijn muziek. Toen ik hem de eerste keer hoorde was ik eigenlijk wel verrast. De stem van Angelo was zo veranderd in positieve zin. Het is gewoon echt een plezier om naar hem te luisteren. En dus ben ik heel blij dat zijn nummers op Spotify te horen zijn. Zowel zijn eigen nummers, als ook “oude” Kelly Family nummers en covers van andere artiesten. En deze laatste twee zijn eigenlijk best wel hele verrassingen af en toe.

Claudia de Breij

Een andere artiest, en ook gelijk een ander genre, waar ik graag naar luister is Claudia de Breij. En dan luister ik vooral ook heel graag naar de hoofdstukken die zij voorleest uit haar laatste boek “neem een geit”. Door de manier waarop, de toon waarop ze voorleest. Het zorgt er gewoon voor dat je kunt ontspannen bij wat je ook maar doet. Eigenlijk zou je dat gewoon op moeten zetten, op de bank gaan zitten met een kopje thee en gewoon alleen maar luisteren. Rolluiken omlaag, dekentje over en luisteren. Meer niet. En gewoon binnen laten komen wat ze vertelt.

Waar luister jij graag naar en waarom? Ik ben benieuwd naar je reactie. Misschien ontdek ik een nieuwe artiest.

Uitgelichte afbeelding: abstract via Shutterstock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: