Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Must do’s op Center Parcs

op 08/12/2016

Afgelopen week waren wij weer op vakantie naar Center Parcs. Alweer? Ja, alweer. Nou het nog kan, genieten wij er volop van. Maar wat zijn nou echt dingen die je minstens één keer moet hebben gedaan tijdens een verblijf op Center Parcs?

Aqua Mundo

Natuurlijk hoort bij een bezoek aan Center Parcs ook een bezoek aan het subtropische zwemparadijs. Ik zelf vind het dan altijd wel fijn om alle verschillende baden eens te hebben gezien, en natuurlijk ook daarin te hebben gezwommen. Het enige wat ik oversla is de glijbaan, dat geloof ik altijd wel. Maar de wildwaterbaan moet ik toch echt wel geprobeerd hebben. En Bjarne kan zich uren vermaken in het pierenbadje wat natuurlijk speciaal voor de allerkleinsten is. Het golfslagbad vindt hij ook geweldig… zolang er geen golven zijn haha.

Center Parcs

Entertainment

Center Parcs staat bekend om haar entertainment programma. Voor jong en oud is er altijd wel iets te doen. Voor de durfal is er de cool factor, een aanbod aan activiteiten die peer park weliswaar verschillend zijn. Zo kan je op de Kempervennen bijvoorbeeld over het water zoeven of een vrije val maken vanaf een hoge toren. En natuurlijk is er op ieder park een kinderboerderij. Momenteel zijn kippen en duiven veelal opgesloten, maar de geiten, varkens, konijnen, cavia’s en andere dieren zijn gewoon nog te bezoeken. Heel leuk voor de kleintjes is ook het kunnen voeren van de dieren.

Voor ons is er ook genoeg te doen in de avond. Iets wat je zeker een keer moet bezoeken is de liveshow die door het entertainment team gebracht wordt. Ik heb al veel verschillende shows op de parken gezien, maar blijf ze keer op keer geweldig vinden. Een andere tip die ik je geef is om een keer mee te doen met de Crazy Bingo. En nee, niet alleen meedoen door je bingokaart af te strepen, maar echt actief mee doen. Ik ga niet teveel verklappen over de Crazy Bingo an sich, maar ronde 3 is mijn favoriete ronde 😉

In de natuur

Center Parcs is natuurlijk ook een park wat over het algemeen midden in de natuur ligt. Ik weet zelf eigenlijk niet beter dan dat er veel dieren te zien waren en zijn op de parken en dat je midden in het bos bent als je op één van de parken van Center Parcs verblijft. Bovendien vind ik het ook altijd heerlijk om langs het grote meer te wandelen dat op de parken te vinden is. En voor Bjarne is het dan weer geweldig om de beestjes te voeren. Bovendien vind ik het fijn dat de parken veelal autovrij zijn. Jammer van de auto’s die toch op het park blijven staan (en geen invalidenkaart hebben natuurlijk) maar ik vind het gewoon fijn dat we Bjarne eigenlijk gewoon kunnen laten rennen en doen onderweg naar de dieren, het zwembad of de Market Dome zonder dat er veel auto’s rijden. Zo kan hij ook zijn loopfietsje gebruiken zonder dat we echt bang moeten zijn dat er wat gebeuren zal.

Wat vind jij het fijnst aan een bezoek aan Center Parcs?


One response to “Must do’s op Center Parcs

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik moet bekennen dat ik er nog nooit geweest ben! Maar het lijkt me enorm leuk met kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: