Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co: Hoe zou mijn planning voor de feestdagen eruit kunnen zien?

op 14/12/2016

Vandaag weer een blogmutsen artikel. Een artikel waarin wij je vertellen hoe onze planning voor de feestdagen eruit ziet. Ik kies ervoor om het bij een mogelijke planning te houden zoals ik het graag zou willen als het zou kunnen. Maar helaas door de afstand tussen mij en mijn ouders moeten we ieder jaar een beetje schipperen. Het ene jaar zijn we daarom in Landgraaf, het andere in Assen. Maar hoe zou ik het nou graag zien?

1e kerstdag

Eerste kerstdag zal er als volgt uit zien. ’s morgens ga ik naar de Eredienst van het Apostolisch Genootschap. Deze is dan al dan niet met een kerstmusical er bij in. Op dat moment zal Bjarne ook een kerstgeschenk overhandigd krijgen. Na de dienst zou ik dan naar mijn ouders gaan om samen de kerst te vieren. Samen met mijn ouders, zusjes, zwager en nichtjes gezellig met de Top 2000 op de achtergrond de cadeautjes onder de boom uitpakken. Daarna zouden we lekker samen gaan eten. Geen uitgebreid drie, vier of vijf gangen menu, dat hoeft niet heel nodig van mij.

feestdagen

Foto: melis – Shutterstock

2e kerstdag

Tweede kerstdag zou dan een dag zijn die we doorbrengen bij mijn schoonmoeder. Althans, dat heet, ’s morgens zullen we eerst naar mijn nichtje gaan die op tweede kerstdag jarig is. Daarna tegen een uur of 12 zouden we dan naar mijn schoonmoeder en haar vriend gaan om daar de rest van de dag te zijn. Samen eten, dan samen cadeautjes uitpakken en ’s avonds weer samen eten. Zolang het gaat willen we dan ook het liefst met Daphne haar oma erbij de kerst vieren, wat betekent dat Daphne en ik dan eerst Bjarne naar mijn schoonmoeder brengen, dan oma halen in het verzorgingshuis vlakbij mijn schoonmoeder en dan zorgen dat zij via de traplift lekker boven bij ons kan komen zitten.

Wat plannen zij?

Kijk voor de plannen van Nicky en Simone op hun eigen blogs en ze vertellen je alles. En jij? Hoe plan jij je feestdagen? Ik ben benieuwd naar je reactie!


2 responses to “Blogmutsen & Co: Hoe zou mijn planning voor de feestdagen eruit kunnen zien?

  1. janny schreef:

    Ja stomme afstand!,

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Eerste kerstdag gaan we naar mijn ouders en tweede kerstdag is lekker thuis.

    En ik blog gewoon door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: