Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Inspiratie voor Valentijnsdag

op 20/01/2017

Nog even en dan is het weer zover. Valentijnsdag. HET moment om aan iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft. Maar wat moet je iemand nou geven? Moet je iemand een kaart sturen of geef je iemand liever een cadeau. Ik geef je in elk geval een aantal tips om originele valentijnscadeaus te geven aan mensen waar je om geeft. En wat ik mijn Valentijn ga geven? Tja, misschien staat dat ook in dit artikel. En misschien ook niet… Dat ga ik natuurlijk hier niet vertellen, want zij leest ook mijn artikelen.

Wereldreis

Je kunt natuurlijk een wereldreis aan je geliefde geven. Maar dat is misschien wel erg prijzig. In plaats daarvan kan je ook kiezen voor een alternatief valentijnscadeau waarmee je eigenlijk toch een wereldreis geeft. Maar dan in de vorm van bier. Deze bierwereldreis bestaat uit 9 bieren uit verschillende landen zoals:

  • Singapore
  • België
  • Thailand
  • Peru

Kruiden kweken

Wil je liever iets geven aan iemand met groene vingers of een foodaholic? Dan kan je bijvoorbeeld een leuk minikruidentuintje geven. Compleet met schuurtje om je groene schaar in te bewaren voor het oogsten van je eigen kruiden. Bij dit kruidentuintje krijg je verder drie potjes, aarde en natuurlijk kruiden, namelijk:

  • Basilicum
  • Koriander
  • Oregano

Liever per post?

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om per post een attentie naar je Valentijn te versturen. Kies dan bijvoorbeeld voor een botanische kaart. Een wat? Een kaart met daarbij een plant. Je kunt hierbij kiezen uit een drietal verschillende soorten. Maar als je echt een duidelijke boodschap wilt geven, dan kies je natuurlijk voor de “I love you”

De ontvanger krijgt dan een complete set om een welriekende lathyrus te laten groeien. Een wat? Tja, sorry, ik heb de naam ook niet bedacht. Het is in elk geval een plant uit de vlinderbloemen familie en wordt ook veel gebruikt als snijbloem. Je hebt hem vast wel eens gezien. Een super originele manier om je Valentijn te laten weten dat je om hem of haar geeft.

Wat geef jij je Valentijn op valentijnsdag?

Uitgelichte afbeelding: THY works via Shutterstock
Dit artikel bevat gesponsorde content.

One response to “Inspiratie voor Valentijnsdag

  1. janny schreef:

    Valentijn hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: