Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & co: Musthaves op mijn wish-list

op 25/01/2017

Wensen heeft iedereen wel. Dingen die je super graag wilt hebben. Vandaag vertel ik je welke musthaves op mijn wish-list staan. En natuurlijk ook waarom. Daarnaast vertel ik je uiteraard ook waar je de artikelen van de andere meiden kunt vinden. Daarnaast ben ik reuze benieuwd naar wat jij bovenaan je wishlist hebt staan. Dus vertel me dat in een reactie als je zin hebt!

Fitbit

Iets wat eigenlijk al heel lang op mijn wensenlijstje staat is een fitbit. Waarom? Ik loop natuurlijk best wel veel op een dag, maar ik heb totaal geen idee hoeveel nou precies. En op mijn telefoon de afstand meten, dat vertrouw ik op één of andere manier nooit helemaal. Daarnaast vind ik het handig om ten allen tijde te kunnen kijken naar mijn activiteit. Bovendien is het handig om via de fitbit te kunnen zien wie mij belt tijdens mijn werk.

Fietsstoeltje

Ja, dit klinkt misschien heel suf, maar ik zou heel graag een fietsstoeltje willen voor achterop mijn fiets. Nou werk ik natuurlijk bij de post en is een fietsstoeltje niet super handig met mijn fietstassen voor de krant, dus is het wel handig als het stoeltje heel eenvoudig van de fiets te halen is. Daarnaast zou ik dan graag een stoeltje zonder beensteunen hebben. Ben ik dan niet bang dat Bjarne met zijn voeten tussen de spaken komt? Nee hoor. Zijn voeten kunnen dan gewoon in de fietstassen van de post.

Een tijdje geleden ben ik namelijk met Bjarne achterop de fiets te voet naar mijn schoonmoeder gegaan. Zij moest die dag oppassen en ik had niet heel veel tijd meer voor ik naar mijn werk moest gaan. Dus heb ik Bjarne achterop de fiets gezet, voetjes in de fietstassen en ik liet hem mijn zadel vasthouden. Bij een fietsstoeltje zou het natuurlijk fijn zijn als Bjarne vast kan, die bewuste dag ben ik gewoon gaan lopen. En dat ging perfect. Dus denk ik dat wanneer ik Bjarne vast kan zetten achterop de fiets en zijn voeten in de posttassen, er niets kan gebeuren.

Snoep verdienen

Ik snoep nogal veel en graag. Zeker wanneer ik snoep gewoon in een pot op tafel heb staan of in de zak in de kast. De verleiding om dan gewoon meer dan één snoepje te pakken is dan groot en de drempel natuurlijk laag. Daarom leek dit me wel een leuke gadget. Ik ben geen kanjer in de grijp machines van de kermis, dus kan dit wel eens een uitkomst zijn. Een snoepgrijp machine of hoe je dat ook maar noemt. Misschien is het ook wel heel eenvoudig hoor om hier snoep mee te grijpen, maar je hebt 1 minuut 15 de tijd en dan blokkeert de joystick. Bij deze machine krijg je ook muntjes geleverd en je kunt hem ook met snoep bestellen. Of je vult hem natuurlijk met je eigen snoepgoed. Net wat je zelf lekker vindt.

Kijk ook eens bij Nicky naar haar musthaves. En wat zou jij nou heel graag willen hebben?

Uitgelichte afbeelding: Twenty two hours via Shutterstock

2 responses to “Blogmutsen & co: Musthaves op mijn wish-list

  1. Zoë-Amber schreef:

    Hihihi – jij hebt een fitbit op je wensenlijstje staan en ik schrijf net een blog over mijn aanvaringen met zo’n ding.

    Nou ben ik benieuwd – staat ie daarna nog steeds op je lijstje? (A)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: