Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & co: Mijn guilty pleasures

op 01/02/2017

Vandaag in de blogmutsen & co sluit ook Simone weer aan. We schrijven vandaag over dingen die we niet zouden kunnen missen. Oftewel, onze guilty pleasures. Wat zijn nou echt de dingen waar ik niet zonder zou kunnen in mijn leven?

Chocolade

Ja, logisch natuurlijk… Chocolade. Is dat niet gewoon waar vrijwel iedere vrouw niet zonder kan? Zeker die ene periode per maand is een stukje chocolade op zijn tijd wel heel fijn haha. Vind ik tenminste. Het liefst heb ik dan pure chocolade. Of chocolade met noten, waarbij het dan niet echt uitmaakt of dat dan witte, melk of pure chocolade. Wist je overigens dat witte chocolade geen echte chocolade is? Er zit namelijk maar liefst 0% cacao in. En toch noemen we het witte chocolade. Raar eigenlijk.

guilty pleasures

Foto: 

via Shutterstock

Tina

Als jong meisje las ik de Tina. Mijn moeder kocht hem dan als ze boodschappen deed en als wij dan thuis kwamen uit school, dan had ik weer wat te lezen. Vooral de verhalen van Noortje vond ik altijd geweldig. En natuurlijk de avondturen van Tina en Debbie. En ook nu lees ik nog wel eens de Tina. Wanneer ik ergens ben waar een verzameling tijdschriften van de leesmap liggen, dan zoek ik de Tina altijd wel even op. En tot mijn grote vreugde had ik er laatst één in mijn handen met twee verhalen van Noortje.

Waargebeurde verhalen

Wat ik ook heel interessant vind is het kijken naar programma’s, films en series die gaan over waargebeurde verhalen. Of het lezen van boeken over dingen die echt zijn gebeurd. Momenteel lees ik het boek Judas, over Willem Holleeder, geschreven door zijn zus. De serie Making a Murderer heb ik ook gekeken en verder kijk ik veel programma’s terug op tv die mij aanspreken. Zo keek ik gisteren het programma Het was oorlog terug. Een programma waarin steeds 2 mensen belicht worden die op wat voor manier dan ook een rol speelden in de tweede wereldoorlog. Hetzij in het verzet, hetzij werkzaam voor de SS.

Divers

Zoals je ziet, mijn guilty pleasures zijn heel divers. Ik zou misschien nog wel een tijdje door kunnen gaan, maar dat doe ik niet. Wil jij toch meer guilty pleasures lezen? Ga dan eens kijken bij Simone en Nicky.

Wat zijn jouw guilty pleasures? Ik ben benieuwd naar jouw reactie.


One response to “Blogmutsen & co: Mijn guilty pleasures

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Paashazen van chocolade van de Aldi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: