Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

4 cadeaus om te personaliseren

op 10/02/2017

Je kent het misschien wel. Je bent uitgenodigd op een feestje en wilt iets cadeau geven. Geld in een enveloppe is dan een simpele optie, maar ik vind het vaak ook wel leuk om iets persoonlijks cadeau te doen. Daarom laat ik je vandaag een paar superleuke cadeaus zien die je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt.

Weet je nog?

Deze poster is natuurlijk uitermate geschikt voor een bruiloft of diploma uitreiking of iets dergelijks. In elk geval iets waar herinneringen bij komen kijken. Deze poster kan je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Je kunt bestaande teksten gebruiken, maar je bent helemaal vrij om te schrijven wat je zelf wilt. Bovendien kan je een kleuren patroon kiezen die bij de ontvanger past.

€ 24.95

Unisex

Wat ik zelf altijd heel lastig vind is dat als je een cadeau voor twee mannen of twee vrouwen wilt hebben, je vaak lastig iets kunt vinden. Of je moet zelf al heel creatief zijn. Tijdens het kraambezoek na de geboorte van Bjarne hoorden we bijvoorbeeld dat iemand twee verpakkingen in een winkel had open gemaakt om bij een rompertje met de tekst “I love mama” ook twee sokjes met diezelfde tekst te hebben in plaats van een sokje met “I love papa”. Stiekem ben ik dus wel benieuwd wat men in de winkel met de andere verpakking heeft gedaan… Of misschien is hij wel gekocht door iemand die toevallig op kraambezoek moest bij twee papa’s. Het is natuurlijk een optie…

Met deze poster heb je in elk geval geen probleem meer met het feit dat het niet zou kunnen voor twee mensen met hetzelfde geslacht. Simpelweg de eerste letter van beide personen intoetsen en eventueel de tekst onder de pinguïns aanpassen en klaar ben je.

cadeaus

€ 24.95

Functioneel persoonlijk

Toch liever een cadeau dat naast persoonlijk ook functioneel is? Dan heb ik hier een snijplank voor je waar je zelf een tekst naar keuze op kunt zetten. Is iemand geslaagd voor een koksopleiding? Of wil je met de snijplank een stiekeme hint afgeven? Alles kan, jij zorgt voor de tekst, het citaat of de songtekst. Want dat is natuurlijk ook een optie. Maak hem zoals jij hem mooi vindt en geef cadeau. Of zet in je eigen keuken, hang aan de muur of weet ik wat je ermee doet. Simpel, leuk en functioneel.

€ 39.95

Woordelijke liefde

Goed, dit klinkt misschien heel zoet, maar zo bedoel ik het niet. Maar wanneer je je partner een persoonlijk cadeau wilt geven, dan kan je natuurlijk ook weer kiezen voor een poster. Een poster die je op een plek hangt zodat hij altijd zichtbaar is en je partner nooit aan jou liefde voor hem of haar hoeft te twijfelen. Aan de andere kant kan je natuurlijk ook kiezen voor een kleine stille hint op de poster voor je geliefde. Of juist een dankwoord aan hem of haar. Zolang het maar uit je hart komt wat je aan je geliefde te zeggen hebt. Want “ik houd van jou” wordt vaak veel te weinig gezegd…

€ 24.95

Wat zou jij op willen schrijven op een poster? Ik ben benieuwd naar je reactie!


3 responses to “4 cadeaus om te personaliseren

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    ‘Ook dit gaat voorbij.’

  2. Lennert schreef:

    Hoi, leuk idee, vooral die snijplank!

  3. Lauren de Bruijn schreef:

    Wat een leuk artikel! Mijn zusje heeft een verjaardag over een week en ik kon me niet voorstellen wat ik kon geven! Ik vind een idee met gepersonaliseerde cadeautjes heel interessant, misschien zal ik haar naam op het bord of zoiets uitdrukken. Dat zal dit cadeau origineel maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: