Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review: Duukies beachsocks

op 24/02/2017

Een tijdje geleden werd ik benaderd of ik een review wilde schrijven over Duukies beachsocks. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik hiervan moest verwachten, tot ik een kijkje had genomen op de website van dit bedrijf. Ik besloot hierop in te gaan en vandaag deel ik mijn bevindingen met je. Daarnaast ben ik benieuwd of jij al eens van deze beachsocks gehoofd had.

Wat zijn Duukies?

De Duukies zijn de nieuwe moderne vervangers van de waterschoentjes. Die ken je vast nog wel, die plastic schoentjes die in het water comfortabel waren, maar daarbuiten niet altijd even lekker liepen. Omdat ik het toch wel fijn vind als Bjarne wanneer we gaan zwemmen iets aan zijn voeten heeft, was ik eigenlijk al tijden op zoek naar de echte waterschoentjes van vroeger. Inmiddels hebben we wel een vervangend iets gevonden, een soort schoentjes voor duikers, maar die moet je met een koordje aantrekken als ze aan zijn. Toch ook niet iets waar ik van overtuigd ben dat het blijft. Op de website van Duukies schrijft men over de beachsocks:

Duukies Beachsocks zijn de ideale vervanger voor de ouderwetse waterschoentjes. Ze bieden perfecte bescherming tegen heet zand, de brandende zon, scherpe stenen en schelpen, en zijn ook nog slipvast. Net als zwemkleding drogen ze snel en kan ermee gezwommen worden! Dag ouderwetse waterschoentjes & Hallo comfortabele Duukies Beachsocks!

duukies

Mijn keuze

Ik koos voor de Max socks voor Bjarne. Waarom? Ik vond ze wel leuk voor hem en, niet onbelangrijk, op het moment dat ik mijn voorkeur doorgaf aan mijn contactpersoon bij Duukies, waren deze op voorraad. Daarnaast vond ik ze ook gewoon wel lekker stoer voor Bjarne en zag ik hem er al wel mee rondlopen. De socks zijn van een goede kwaliteit, voelen stevig en hebben een mooie zool die voorkomt dat je uitglijdt. Wat mij betreft voor strandbezoek zeker een aanrader! Het enige waar je dan wel rekening mee moet houden, is dat de socks niet geschikt zijn voor een wandeling op de boulevard. Maar dat zijn je eigen sokken waarschijnlijk ook niet. Dus dan moeten er wel even schoenen aangedaan worden.

Heb jij al eens van Duukies gehoord? En wat heeft jouw voorkeur: deze beachsocks of toch de ouderwetse waterschoen? Ik ben beniewd naar je reactie.


One response to “Review: Duukies beachsocks

  1. janny schreef:

    Haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: