Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Patricia neemt je mee gaat verder!

op 22/06/2017

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog, daar ben ik mij wel degelijk van bewust. Ik was een beetje bezig met wat ik nou precies wilde, twijfelde aan mijn artikelen en weet ik het wat. Daarnaast was ik natuurlijk ook bezig met het aanpakken van mijn eetstoornis en dergelijke wat ervoor zorgde dat mijn dagen eigenlijk zo vol waren dat ik even geen aandacht schonk aan mijn blog. Maar nu is het wat dat betreft weer wat rustiger, is er een hoop gebeurt hier en ben ik weer terug.

Bijna dan

Ja, inderdaad, bijna dan. Want momenteel ben ik bezig met het bedenken en uitschrijven van artikelen, zodat ik een kleine voorraad heb en dus vooruit kan plannen met wat ik al heb zodat er meer rust is om leuke artikelen voor je te blijven schrijven. Vanaf 1 juli wil ik weer iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel online zetten. Concreet betekent dat dus dat op 3 juli het eerste artikel weer zal gaan verschijnen. Dit artikel wat je nu leest is dus puur informatief.

patricia

Plannen

Ik kan al wel een klein tipje van de sluiter oplichten wat betreft de plannen die ik heb met mijn blog. Ik wil gaan kijken om eventueel zo nu en dan een gastschrijver aan het woord te laten over een onderwerp dat hem of haar aanspreekt. Hiervoor hoef je geen blogger te zijn, maar als je gewoon eenmalig een artikel wilt delen via mijn blog, dan kan je je aanmelden en neem ik eventueel contact met je op voor het maken van verdere afspraken. Hierover later meer.

Wat ik ook graag wil is het blijven schrijven over diverse onderwerpen die mij bezig houden, die mij helpen ontspannen, functioneren, of gewoon gelukkig maken. En dat kan dan dus gaan over vanalles wat in het dagelijks leven kan gebeuren of wat ik nieuw heb ontdekt bijvoorbeeld. Of heb herontdekt.

Foto: via Shutterstock

Jou!

En natuurlijk heb ik jou als lezer nodig. Immers, ik schrijf niet gewoon maar voor mezelf, maar hoop jou ook te kunnen inspireren, aan het denken te zetten of op wat voor manier dan ook het gevoel te geven dat je terug wilt komen op mijn blog. Dagelijks reageren op artikelen hoeft uiteraard niet, maar ik zou wel graag willen weten waar je graag over leest, wat je aanspreekt in artikelen, wat je mist in artikelen en alles wat je verder kwijt wilt. Hiervoor mag je me altijd mailen, of gewoon natuurlijk een reactie achter laten op dit artikel of op de social media kanalen die ik heb.


One response to “Patricia neemt je mee gaat verder!

  1. Jenn schreef:

    hey, leuk dat je terugkomt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: