Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Oproep | Post je mee?

op 12/07/2017

Ik heb er volgens mij wel eens over geschreven, ik ontvang graag post, maar verstuur het te weinig. Postzegels heb ik nog wel liggen, dus daar ligt het niet aan. Een kaartje kopen kan altijd, maar ik vind het altijd leuk om een zelfgemaakte kaart te kunnen versturen. En daar zit nou misschien ook wel net het euvel… tijdsgebrek… Of beter gezegd: ik maak er geen tijd voor. Maar dat wil ik nu toch echt eens gaan veranderen. En ik hoop dat samen met jou te kunnen doen.

Post versturen

Wat is er nou leuker dan post versturen en iemand blij maken met een kaartje? Of je die persoon nou goed kent, een beetje kent of helemaal niet kent, het is altijd leuk als je een glimlach op iemands gezicht kunt toveren. Ik weet dat bijvoorbeeld mijn oma het heel leuk vind om post te ontvangen. En ja, zelf vind ik het ook leuk om post te ontvangen. “Vroeger” in de tijd dat ik fan werd van The Kelly Family had ik altijd heel veel penvriendinnen. Uiteindelijk heb ik geloof ik maximaal 13 penvriendinnen tegelijk gehad. En daar had ik best een dagtaak aan hoor. Want wat schrijf je naar wie, wat heb je al verteld en wat weet je van een ander? Die brieven van de ander bewaarde ik vaak een tijdje in snelhechters zodat ik dingen na kon zoeken. Stiekem lijkt het me best wel leuk om gewoon weer één of twee penvriendinnen te hebben. Maar ook gewoon een kaartje ontvangen is leuk. En daar moet je dan ook zelf wel voor versturen vind ik. En dat is wat ik dan ook wil gaan doen en waarvan ik hoop dat jij ook mee wilt doen.

Post je mee?

Ja, dat is mijn vraag aan jou. Doe jij ook mee met het versturen van kaartjes naar elkaar? Ik hoop dat je met een “ja” gaat antwoorden. Wat is dan precies mijn bedoeling? Ik wil gaan werken met kleine thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een inspirerende quote, een bepaalde hoofdkleur op een kaart of een dier, plant of wat dan ook. Onderaan dit artikel vind je een link waarop je je kunt inschrijven en waarbij je kunt aangeven hoeveel kaarten je per keer wilt versturen. Voor iedere nieuwe verzendactie zal ik een aparte nieuwsbrief maken met daarin het thema en door te reageren op de nieuwsbrief kan je je meteen aanmelden. En natuurlijk via het artikel dat ik op mijn blog zal publiceren om de actie onder de aandacht te brengen.

Aanmelden

Meld je nu aan via deze link. Vul het formulier in en druk op verzenden en je inschrijving is binnen. Wanneer je op het formulier ook je geboortedatum achterlaat, dan zal ik je rond je verjaardag wat extra’s toesturen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Het is natuurlijk wel zo  leuk om met zoveel mogelijk mensen mee te kunnen doen, dus voel je vrij om zelf aandacht aan deze oproep te geven, deel hem op social media of laat mensen op andere manieren kennis maken met deze oproep. Ik hoop op veel deelnemers zodat we snel van start kunnen gaan!

Post je mee?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: