Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | hands off my chocolate!

op 21/07/2017

Onlangs viel mijn oog op een persbericht over chocolade. Tja, lekkere dingen blijven toch mijn aandacht ook krijgen haha. Ook al kijk ik natuurlijk niet alleen naar wat lekker en minder verantwoorde keuzes zijn hoor. Waar normaal een doosje in één keer leeg ging, nemen we nu af en toe een chocolaatje of koekje bij de koffie. Ik mocht van iedere smaak van deze nieuwe chocolade een doosje ontvangen en vertel je vandaag wat ik van deze nieuwe chocoladelijn vind.

Hands off my chocolate

Hands off my chocolate! Ja, dat wil je soms wel eens roepen. Helemaal wanneer je net die ene lekkere smaak in huis hebt. Maar bij deze chocoladelijn is Hands off my chocolate het merk van de chocolade. Maar wat schrijft het merk zelf op haar site?

Hands Off My Chocolate maakt sinds 2013 de allerlekkerste, Belgische chocolade. Wij vinden dat iedereen meer van die kleine genietmomenten verdient. Helemaal alleen voor jezelf. Daarom hebben we de beste chocoladereep van de wereld voor jou gemaakt die bestaat uit 14 overheerlijke chocoladerondjes die perfect in je mond passen. Lekker, joh! Deze reep is veel te lekker om te delen, behalve met jezelf dan.

Bron

Chocolade bekers

De chocolade van deze nieuwe lijn is verpakt in bekers die je ongetwijfeld zult kennen als bekers in het vriesvak gevuld met ijs. Vergis je echter niet, dit is geen diepvriesproduct. Nee deze bekers kan je gewoon ergens in de kast zetten of waar je ze dan ook maar op wilt bergen. Verstoppen van de bekers wordt wel wat lastiger omdat ze wat dat betreft wel wat groot zijn. Maar dan kan je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om de bekers ergens achterin een beneden kastje van je keuken te zetten als je die hebt. Persoonlijk vind ik het wel leuk gevonden om chocolade in bekers te verkopen. Zo vallen ze ook, mede door het uiterlijk van de bekers, wel goed op in het schap. En zoals op bovenstaande foto te zien is zijn er drie verschillende smaken die ik allemaal mocht ontvangen. Dat verzenden was nog wel even een dingetje, want het is natuurlijk chocolade en… chocolade smelt als het te warm is. Daarom wordt de chocolade van Hands off my chocolate niet verzonden wanneer het warmer dan 20 graden is.  Maar je kunt ze natuurlijk ook in de grotere Jumbo-filialen kopen of bij Marqt.

Chocolate balls with soft caramel & sea salt

Karamel zeezout, een perfecte combinatie vind ik. Dit is eigenlijk altijd toch wel mijn persoonlijke favoriet als ik mag kiezen uit diverse smaken chocolade. Dus ik was al blij verrast dat deze smaak in het assortiment zat. Na het proeven moet ik zeggen dat ze ook echt wel verrassend lekker zijn. Ik ben iemand die nogal snel de chocolade doorbijt en zodra je in deze ballen bijt, dan loopt de karamel gelijk uit de bal. Wat overblijft is dan de chocolade met het zeezout. In één beker zitten 10 chocoladeballen die allemaal per stuk verpakt zijn en kosten op de site van Hands off my chocolate € 3,99.

Marshmallows covered with milk chocolate

Persoonlijk vind ik deze smaak iets minder. Ik houd wel van marshmallows en ook wel van chocolade, maar de combinatie is niet echt mijn ding. Maar gelukkig kon ik deze smaak wel aan mijn vrouw geven die ze wel lekker vindt. Een beetje een Milky Way idee was haar eerste reactie.  Helemaal onderstrepen kan ik dat niet, maar ik snap wel wat ze bedoeld. Want wanneer je in de chocolade bijt, dan kom je gelijk in het zachte van de marshmallow. Deze marshmallows zitten per 6 verpakt in een beker, uiteraard ook weer allemaal apart verpakt en kosten op de site van Hands off my chocolate € 3,99.

Chocolate balls with hazelnut praline & sea salt

Wederom zeezout, nu ingelegd in hazelnoot praline. Ook wel weer verrassend moet ik zeggen. Maar toch vind ik deze iets minder dan de karamel zeezout variant. Maar de combinatie van hazelnoot en zeezout is absoluut geen verkeerde. Ook deze beker is weer gevuld met 10 apart verpakte chocolade ballen en ook deze kosten op de site van Hands off my chocolate € 3,99

Welke smaak lijkt jouw favoriet te zijn?

De producten in dit artikel heb ik ontvangen van de fabrikant

4 responses to “Review | hands off my chocolate!

  1. TypischKim schreef:

    Ik heb ook eens een chocoladereep geproefd met zeezout, geloof dat die van Tony Chocolonely was. Ik vond het niet zo’n lekkere combinatie.

  2. Robin Valentine schreef:

    ik heb een aantal keer een reep ervan gekocht, vond het heerlijk. dit klinkt ook goddelijk ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: