Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Weer iets met nieuw leven

op 24/07/2017

Je vraagt je misschien af wat deze kop te zeggen heeft. En eigenlijk is het heel simpel. Zoals ik pas al schreef heb ik het bloggen weer opgepakt. Daarnaast ben ik afgelopen week achter de schermen heel druk geweest met het opmaken van documenten die nodig zijn voor mijn blog. En ik heb weer iets nieuw leven ingeblazen. Vandaag daarover meer.

Documenten

Bloggen bestaat niet alleen uit “simpel wat verhaaltjes schrijven”. Tot voor kort was ik echter wel meer daar mee bezig dan met het hele achter de schermen verhaal. Maar nu ik het bloggen weer opnieuw heb opgepakt, wil ik het ook serieuzer gaan aanpakken. En dus heb ik een aantal documenten aangemaakt die mij helpen mijn blog beter te “runnen”.  Zo heb ik nu een heuse mediakit die ik kan sturen naar bedrijven die mij benaderen voor een samenwerking of winactie. En ik heb voorwaarden opgesteld voor een samenwerking met, het woord zegt het al, voorwaarden waar ik mij aan houd. En waarvan ik verwacht dat de adverteerder zich er ook aan houdt. En zo niet? Jammer dan, dan ga ik geen samenwerking aan. Eventuele samenwerkingen die nog op het programma staan werk ik af en daarna gelden toch echt de nieuwe voorwaarden. Maar het gaan dan om hooguit 2 die nog gepland staan ,en ik moet zeggen dat die met mijn voorwaarden overeenkomen. Dus dat scheelt al weer.

Ik neem je mee

Wellicht zegt deze titel je nog wat. Misschien ook niet. En dat kan ik me heel goed voorstellen hoor. Ik zag namelijk tijdens het schrijven van “Ik neem je mee” dat het laatste nummer van deze nieuwsbrief vorig jaar februari verstuurd is. Toen verschenen er twee edities, inmiddels is ook Ik neem je mee nummer 3 verstuurd naar iedereen die zich aangemeld had voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief. Heb jij geen mail van mij gehad? Dan ben je dus nog niet ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Wil je dat alsnog doen, dan kan dat via onderstaand inschrijfformuliertje. De link naar nieuwsbrief 3 staat in deze alinea, dus zo kan je hem alsnog lezen. In de toekomst wil ik ook gratis downloads als een freebie weggeven (gratis dus) in nieuwsbrieven, dus inschrijven loont altijd!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Schrijf je nu in de voor de Patricia neemt je mee nieuwsbrief

Gratis

Ik noemde het net al even heel kort, ik wil in de toekomst gratis freebies weg gaan geven. Deze zullen op een  aparte pagina hier op Patricia neemt je mee komen te staan. Die pagina wordt beveiligd met een wachtwoord dat in de nieuwsbrief bekend gemaakt zal gaan worden ter zijner tijd. Wanneer dit precies gaat gebeuren weet ik nog niet, dat ligt ook nog even aan mijn inspiratie want ik wil natuurlijk wel een voorraadje hebben zodat ik niet maar één nummer wat te delen heb.

Wat zou jij graag als freebie ontvangen?


One response to “Weer iets met nieuw leven

  1. TypischKim schreef:

    Wat leuk, zo’n nieuwsbrief! En wat handig van die documenten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: