Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review + winactie | Hoesjesoutlet

op 28/07/2017

Onlangs mocht ik wegens een samenwerking met hoesjesoutlet.nl een hoesje uitzoeken voor mijn telefoon. Daaraan gekoppeld mocht ik ook een winactie organiseren waarbij jullie dus kans maken op een leuke prijs. Hierover straks meer maar eerst laat ik je zien voor welk hoesje ik ben gegaan. En vertel ik je natuurlijk wat ik van het hoesje vind.

Telefoon

De eerste vraag was voor mij voor welke telefoon ik een hoesje zou kiezen. Ik heb namelijk een telefoon die ik puur gebruik voor mijn werk, maar ik heb natuurlijk ook een telefoon die ik gewoon voor mezelf privé gebruik. Uiteindelijk was de keuze niet zo heel moeilijk, het hoesje van mijn privé telefoon dreigde kapot te gaan dus daar was een nieuwe voor nodig. En dus werd het een hoesje voor mijn Samsung S6. En toen begon het zoeken naar een leuk hoesje.

De keuze viel op…

En dat zoeken was best nog wel lastig want er zijn zoveel leuke hoesjes op de website te vinden. Uiteindelijk koos ik voor een hoesje met uilen. Eens een keer heel wat anders dan wat ik normaal gesproken als hoesje heb. Meestal heb ik namelijk een effen hoesje om mijn telefoon zitten. Maar ik vond het juist wel leuk om nu eens een hoesje met een print te hebben. Wat ik aan een hoesje vooral belangrijk vind is dat er ruimte is voor pasjes zoals bijvoorbeeld je rijbewijs of je identiteitskaart. Dat is dus, na het selecteren van mijn toestel, het belangrijkste waar ik op let. Nou ja, en natuurlijk kijk ik daarna toch echt wel naar wat ik nou leuk vind. Stiekem vind ik die uiltjes altijd al wel heel erg leuk, dus ergens was de keuze ook wel weer snel gemaakt.

Kwaliteit

Het hoesje is van mooi stevig materiaal met een plastic binnenkant waar je telefoon in geklemd wordt. Wat mij wel opviel was dat de powerknop iets lastiger in te duwen is, maar dat is waarschijnlijk gewoon nieuwigheid. Want na een paar keer ging het al stukken makkelijker. Het hoesje oogt stevig en lijkt ook zeker wel te beschermen. Daarnaast vind ik het fijn dat er een magneetsluiting op zit waardoor je het hoesje goed kunt sluiten. Op de magneetsluiting staan ook weer uiltjes. Het hoesje is aan de binnenkant effen, waarbij er ruimte is voor twee pasjes en er is een groter vakje voor bijvoorbeeld papiergeld. Of natuurlijk een derde pasje. Veel meer pasjes zou ik er trouwens niet in doen omdat hij anders weer meteen zo dik wordt. Wat ik altijd wel jammer vind is dat aan de achterkant van het hoesje (die precies hetzelfde is als de voorkant) een stuk tekst mist. Maar ja, hoe wil je anders foto’s kunnen maken? Dus daar doe je niets aan. Ik ben super blij met mijn nieuwe hoesje en ben daarom blij dat ik jou de kans mag geven om shoptegoed te winnen zodat je zelf een hoesje of iets dergelijks kunt uitzoeken. Dus ben jij toe aan wat nieuws? Lees dan snel verder onder de foto.

 

Winactie

Wil jij kans maken op maar liefst € 30,00 shoptegoed bij hoesjesoutlet? Ik ga je nu vertellen wat je moet doen. Er is slechts één verplicht iets wat je moet doen en dan maak je al kans om te winnen. Daarnaast zijn er een aantal extra manieren waarmee je extra winkansen kunt krijgen.  Wat je verplicht moet doen is een reactie achterlaten onder dit artikel dat je mee wilt doen. Laat hierbij ook een geldig mail adres achter, want daar ga ik de winnaar op berichten en daar komt ook de shopcode heen. Dus een geldig mail adres is super belangrijk! Extra kansen zijn het volgen van mijn Facebook pagina en Twitter account. Ook mag je een bericht tweeten. En het volgen van hoesjesoutlet via hun Facebook pagina levert je ook een extra kans op. Kijk hiervoor even in het raffecopter overzicht hieronder en geef daar ook even in aan wat je gedaan hebt. Dat wijst zich vanzelf. Via rafflecopter zal ik op 11 augustus 2017 een winnaar laten kiezen en dit maak ik bekend per mail naar de winnaar en op mijn social media kanalen.

a Rafflecopter giveaway
https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

Heel veel succes als je meedoet! Wat zou jij graag ontvangen als je wint? Ik ben benieuwd naar jouw reactie.


5 responses to “Review + winactie | Hoesjesoutlet

 1. TypischKim schreef:

  Wat een schattig hoesje!

 2. Grete Karina schreef:

  Met dat gulle shoptegoed weet ik wel raad!
  Mijn oude hoesje valt bijna uit elkaar van ellende….

 3. Sandra Greeuw schreef:

  Ik heb al een mooi hoesje gezien hoor dus ik doe graag mee

 4. Sanne teeuwen schreef:

  Superleuk!! Ik doe mee 🎉🤗 Nu maar duimen… Mijn telefoon is klaar voor een nieuwe look😎

 5. Daphne schreef:

  Ik doe graag mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: