Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tag | Love the summer

op 09/08/2017

Zomer… er is nog weinig van te merken in Nederland, maar we zitten toch echt in het jaargetijde zomer. Althans, weinig van te merken, het weer is gewoon niet constant, waardoor het af en toe zomer lijkt en op andere momenten totaal niet. Gisteren tijdens het werk zag ik zelfs rook uit mijn mond komen bij het uitademen. En nee, ik rook niet. Maar schijnbaar was mijn adem warmer dat de buitenlucht ofzo…  Om toch een beetje extra zomer op mijn blog te creëren, besloot ik de “Love the summer tag” van momambition in te vullen. Lees mee met mijn antwoorden en voel je vrij om hem over te nemen op jouw blog!

De vragen

 1. Wat is jou zomerplanning, ga je op vakantie?
 2. Wat is je favoriete zomerse gerecht, als het echt warm is?
 3. Wat is je favoriete zomerdrankje?
 4. Wat mag er in de zomer niet ontbreken in je kledingkast?
 5. Mijn favoriete zomerhit?
 6. Op een terras of lekker in de tuin zitten?
 7. Zwemmen of zonnen?
 8. Strand of zwembad?
 9. Hoe is je make-up look in de zomer?
 10. Mijn favoriete ijsje is:

1 Wat is jou zomerplanning, ga je op vakantie?

Ja, wij gaan op vakantie. Onze vakantie is dit jaar nog gesplitst als in één losse week en dan later nog twee weken. De eerste losse week hadden wij na de TT van Assen. Toen zijn wij een week naar Landal Aelderholt geweest. De andere twee weken brengen wij door in Zeeland. En tussendoor zijn we nog een lang weekend weg geweest om te gaan kamperen bij de boer. Vanaf volgend jaar gaat Bjarne naar de basisschool en dan zijn we helaas ook aangewezen op de vakantieperiodes. Maar volgend jaar hebben we waarschijnlijk een seizoensplek op een camping, dus dan kunnen we wanneer we willen er lekker tussenuit.

2 Wat is je favoriete zomerse gerecht, als het echt warm is?

Mijn favoriete zomerse gerecht als het warm is… Ik heb eigenlijk geen echt favoriet zomers gerecht. Wat ik wel vaak lekker vind is gewoon gezellig barbecuen. En nee, dan hoeven er van mij geen kilo’s vlees te zijn, gezelligheid is dan al genoeg vaak. En dan een lekkere salade erbij. Vooral de salade gemaakt door een Thaise vriendin gaat er dan eigenlijk altijd wel extra goed in.

3 Wat is je favoriete zomerdrankje?

Radler. Vooral als hij goed koud is. Heerlijk om even een flesje open te maken als we bijvoorbeeld met de buurman buiten zitten of gewoon na een dag werken. Met of zonder alcohol, dat maakt me dan niet uit. Maar een colaatje light is ook goed hoor 😀

4 Wat mag er in de zomer niet ontbreken in je kledingkast?

Topjes. Want als het echt warm is, dan heb ik het liefst mouwloze topjes aan. Jammer dat dat nog niet bij ons in het werkkleding pakket zit, maar dat zij zo. Maar als ik vrij ben, dan heb ik toch vaak graag een topje aan. En natuurlijk mijn hardloopkleding, want dat kan ik het hele jaar door doen.

5 Mijn favoriete zomerhit?

Haha, ga niet verwachten dat ik nu een nummer uit de top 40 ga noemen, want ik luister vrijwel geen radio… Thuis staat meestal de tv op de achtergrond aan en tijdens mijn werk, dan luister ik eigenlijk altijd naar een mix van The Kelly Family en Michael Patrick Kelly. Echt een favoriet nummer van hen? Dan kies ik nu toch voor Run, jump, fly nu denk ik. Gewoon omdat het een lekker uptempo nummer is en toch ook wel een fijn nummer om bijvoorbeeld op te hebben bij het hardlopen.

6 Op een terras of lekker in de tuin zitten?

Ligt aan de situatie. Ik vind het heerlijk om in de tuin te zitten en gewoon te ontspannen, maar ik vind het ook fijn om op een terrasje te zitten om te kijken naar de mensen die er langs lopen, fietsen of wat dan ook. Of gewoon bijkletsen met vriendinnen die je soms lang niet meer hebt gezien.

7 Zwemmen of zonnen?

Zwemmen. Ik verbrand heel snel en zonnen hoeft daarom van mij niet zo. Bovendien voel ik me dan niet altijd even prettig als ik ga liggen te zonnen dus laat mij maar lekker hangen aan de rand van het zwembad of gewoon lekker baantjes trekken.

8 Strand of zwembad?

Zwembad. Althans, als het gaat om het zwemmen zelf. Dan vind ik een zwembad toch wat prettiger. Het strand vind ik daarentegen weer heerlijk om overheen te lopen, te kijken naar de zee en het lijkt me heerlijk om langs of over het strand te gaan hardlopen. Dus dat kan ik wellicht deze zomer eens een keer gaan proberen.

9 Hoe is je make-up look in de zomer?

Net zoals het hele jaar door. Meestal gewoon alleen mascara. Soms als ik ergens heen ga een beetje meer (oog potlood en mascara en soms een beetje lippenstift). En soms ook gewoon helemaal niets als ik er geen tijd voor heb. Daarentegen probeer ik mijn nagels altijd wel een beetje vrolijk te lakken. Nu zijn ze bijvoorbeeld groen met vlindertjes en een glitter topcoat. Mijn favoriete topcoat op dit moment haha.

10 Mijn favoriete ijsje is:

Frozen Yoghurt. Voor sommigen misschien niet echt ijs, maar geloof me, het is echt super lekker. Daarbij kies ik dan eigenlijk wel altijd voor vers fruit als topping en niet voor het snoepgoed. Of ik kies voor muesli maar dat komt eigenlijk niet vaak voor.

Wat vond je van deze tag? Wat zijn jouw favorieten?  Voel je vrij om deze tag over te nemen, waarbij ik het leuk zou vinden als je zowel mij als momambition zou vernoemen.

De foto’s in dit artikel zijn afkomstig van Shutterstock, behalve de uitgelichte afbeelding. Deze is afkomstig van Daffiegrafie.

One response to “Tag | Love the summer

 1. TypischKim schreef:

  Wat leuk om te lezen! Ik had laatst ook een zomer tag ingevuld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: