Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Patricia neemt je mee (patricianeemtjemee.nl). Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met de disclaimer.

Alle artikelen die ik schrijf worden met evenveel aandacht geschreven. Echter, het kan altijd zijn dat er feitelijke onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder dat dit verder gemeld wordt. Dit gebeurt enkel door de auteur zelf.

Aan de inhoud van Patricia neemt je mee zijn geen rechten te ontlenen. Patricia neemt je mee is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van patricianeemtjemee.nl. Patricia neemt je mee is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen in de artikelen.

Producten op Patricia neemt je mee

Wanneer er artikelen verschijnen op patricianeemtjemee.nl zal ik altijd zo eerlijk mogelijk hierover schrijven. Dit omdat ik eerlijkheid erg belangrijk vind en ik mijn lezers niet wil misleiden wanneer ik zelf niet tevreden ben over een product. Producten waar ik over schrijf kunnen zelf gekocht zijn, of ze zijn toegestuurd door bedrijven. In het laatste geval wordt mij dit toegestuurd in de hoop dat ik hierover zal schrijven. Nogmaals wil ik met klem benadrukken dat ik zo eerlijk mogelijk over producten schrijven zal.

Wanneer ik een artikel schrijf over producten die mij zijn toegestuurd, dan zal ik dit ook ten allen tijde vermelden in het artikel.

 


17 responses to “Disclaimer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: