Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wie ben jij?

Ik heb me al voorgesteld, maar ik vind het ook leuk om te weten wie er op mijn blog komen lezen. Daarom zou ik het leuk vinden als je een paar vragen over jezelf zou willen beantwoorden:

* Wie ben je?
* Hoe oud ben je?
* Wat doe je in het dagelijks leven?
* Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
* Waar lees je het liefste over op mijn blog?


26 responses to “Wie ben jij?

 1. jennn schreef:

  Ik ben Jennn, 25. in het dagelijks leven werk ik op een helpdesk bij een leverancier van pinautomaten, ben ik een opleiding aan het volgen en ben ik ondertussen ook nog druk met allerlei dingen die ik leuk vind zoals schrijven, lezen, sporten en creatief bezig zijn. Ik weet niet meer hoe ik op je blog terecht gekomen ben, ik denk via twitter. Ik volgde je eerst op livejournal, en ontdekte toen dat je deze blog had, dat was in ieder geval wel via twitter. Ik heb geen favoriet, ik vind het altijd leuk om een kijkje in iemands leven te nemen πŸ™‚

  • patrician46 schreef:

   Dank je wel voor je reactie!!! Live journal… inderdaad ja. Die heb ik ook een tijdje gehad. Ben ik alleen niet echt actief meer, maar daarom hier des te meer πŸ˜€

 2. peitian00 schreef:

  Hoi Patricia,
  Ik ben op je site terecht gekomen omdat ik net begonnen ben met een eigen Day Zero Project. Ik ben nog op zoek naar inspiratie en ook naar tips, want zo in het begin lijkt het allemaal nog makkelijk maar ik ben benieuwd hoe dat over een paar weken/maanden is. Leuk om te zien dat je ook van schrijven en van hardlopen houdt!
  Petra

 3. Harriette Bos schreef:

  Ha Patricia. Ik weet niet precies hoe het werkt dus schrijf ik hier maar wat over mezelf. Ik heet Harriette bos, ben geboren op 25 Augustus 1962 te Hilversum. Daar heb ik tot m’n 30ste gewoond. Ik heb in Laren gewerkt in Verzorgingshuis Theodotion als Voedingsassistente. Toen ik 30 was ben ik getrouwd met een Brunsummer en ben dus hier komen wonen. Dat was in 1992. In Januari 1994 is Ashley geboren en in 1995 Mikel. Ik heb in mijn huwelijk niet gewerkt. Ik ben wel vrijwilligster bij verzorgingshuis Emmastaete in Brunssum, waar ik met 2 collega’s een creatief groepje begeleidt. Over een aantal weken ga ik als vrijwilligster mee draaien aan een woonkamer project. dit zijn bewoners die dan overdag met elkaar in een groep van alles en nog wat doen. In Juli 2012 ben ik na een huwelijk van bijna 20 jaar gescheiden. Dit is een hele heftige tijd geweest voor mij maar ook voor Ashley en Mikel. We hadden nu alles weer een beetje op de rit toen we vernamen dat Ashley en Charan een kindje krijgen. Dat was wel even schrikken ( was niet echt gepland ) maar waar we nu hartstikke blij mee zijn. In September wordt het kindje verwacht. Ik ben op jou blog gekomen omdat ik dat vaak op Fb zag en nu dacht ik, ik ga eens even kijken. Je gedichten vind ik prachtig. Ik ben gek op mooie gedichten. Zo, nu weet je het een en ander van mij.

  • patrician46 schreef:

   Ha Harriette,

   Wat leuk dat je reageert!!! Wat een verhaal zeg, dat wist ik inderdaad niet. Fijn dat jullie alles in elk geval weer enigszins op de rit hadden. En nu je oma gaat worden, ach, dan komt uiteindelijk ook alles wel goed!!!
   Leuk dat je mijn gedichten zo mooi vindt! Ik schrijf ook graag, dus dat komt goed uit πŸ˜€

 4. Onno Wouters schreef:

  HΓ©, via Twitter @loopmaatjes op je blog terecht gekomen. Leuk om te zien dat anderen ook enthousiast zijn van Evy. Heb er zelf de 5k en 10k mee gelopen.
  Leuke spreuk heb je onder je foto’s staan: “In liefde werken aan een menswaardige wereld.”
  Inspiratie opgedaan bij het Apostolisch Genootschap? πŸ˜‰

  • patrician46 schreef:

   Hallo Onno,

   Wat leuk dat je reageert! Dus jij hebt de 5k en 10k gelopen met Evy. Loop je nu meer dan?
   Ik volg inderdaad bij het Apostolisch Genootschap. En omdat ik de foto’s en de spreuk heel veelzeggend vind, heb ik die ook op mijn blog.

   • Onno Wouters schreef:

    Ik volg ook (Enkhuizen), vandaar de herkenning πŸ™‚
    Kijk eens op mijn blog voor mijn avonturen (opwouters.nl).

    Heb Evy 10K net afgerond en ga nu trainen voor 15K, doel is Damloop 2013.

   • patrician46 schreef:

    Leuk! Ik zelf volg in Heerlen. Ik ga zo eens kijken op je blog. Hoelang is de Damloop eigenlijk? Ben nog niet zo thuis in de loopjes haha. Heb er wel een paar die ik ooit zou willen lopen, maar nog nergens voor ingeschreven ofzo. Eerst maar eens goed trainen haha.

 5. Ik ben Christiaan en op bevrijdingsdag wordt ik 44 jaar. in mijn dagelijks leven werk ik met een volledige baan op een klein assurantiekantoor in mijn eigen woonplaats. Ik ben via Happy Challenge op je website terecht gekomen. Ik lees graag op andermans websites over wat ze meemaken. Dus ook op jouw website.

 6. Sylvia Kuijsten schreef:

  Ik ben Sylvia, 23 jaar en rechtenstudente aan Tilburg University. Verder ben ik freelance copywriter & tekstcorrector, studentredacteur bij het universiteitsblad en bakkershulpje bij een supermarkt. Ik ben op je blog terecht gekomen door de Happy Challenge en lees het liefst persoonlijke stukjes op andermans blogs πŸ™‚

 7. Anja schreef:

  Ik ben Anja Wobma, 54 jaar.
  Op dit moment ben ik zoekende naar een parttime baan, samenwonend en heb een zoon van 28 jaar die nog gezellig thuis woont.
  Sinds 1,5 jaar zijn wij de trotse eigenaren van onze ruwhaar teckel Juul.
  Op uitnodiging van jou ben ik op jouw blog terecht gekomen en ik vind het vooral leuk om de vorderingen van Bjarne te kunnen volgen.
  Maar eerst ga ik hem straks persoonlijk ontmoeten πŸ˜‰ want ik kom op kraamvisite.
  Zelf heb ik geen blog, er gebeurt te weinig in mijn leven om er interessant over te kunnen schrijven, helaas.
  Tot strakjes

 8. Pip schreef:

  Hi Patricia,

  Zou je mij via de e-mail willen/kunnen benaderen?

  Alvast bedankt!

 9. Henriette Muiderman schreef:

  Hoi Henriette Muiderman, je “kent” me via een facebookgroep. En de mfp = Myfitnesspal.
  Ik ben 51 jaar, getrouwd en heb 2 meiden van 19 en 22 jaar, die nog thuis wonen. Ander lid van het gezin is onze 12 jarige poes Bo.

  Mijn werkzaamheden zijn oppassen op kinderen meestal tot 12 jaar. Op dit moment heb ik 3 gezinnen en in elk gezin 3 kinderen verdeeld over de week. Maar er blijft nog tijd over om te computeren (Facebook o.a.) Andere hobby’s zijn: lezen, knutselen= bijv. kaarten maken, breien van een omslagdoek, borduren (maar dat is jaren geleden)

  Ik vind sporten te duur op dit moment, wel vind ik fietsen met elektrische ondersteuning fijn, ik fiets in principe naar mijn werk. Meestal zo’n 40 min. totaal per oppasdag.

  Fijn weekend Patricia.

 10. Joke Katgert-Visser schreef:

  Dag Patricia, zo zijdelings kom ik je naam en reactie’s tegen op FB.
  M’n naam is dus Joke Katgert, ik woon in Zwolle en ben de moeder van Aletta onze dochter en Gerko onze zoon. Getrouwd met Henk Katgert bijna 48 jaar. Je blog kwam ik tegen op de Apgen besloten site, en vind het heel bijzonder dat je de weekbrief met ons wilt delen wat jouw gevoel erbij is. Het helpt allemaal mee…
  Ben oma van vijf kleinkinderen waarbij we van onze lieve Sterre afscheid moesten nemen. Jouw wel bekend denk ik. Die andere vier zien we regelmatig en knuffelen we graag.

 11. Laura schreef:

  Laura, 33, getrouwd met Dave, zoontje DamiΓ«n ( 2006 ) en dochtertje Daelyn ( 2009 ) Ik blog dagelijks op http://www.lauracollin.nl over de dingen die we met ons gezin meemaken. Manlief en zoonlief zijn beiden chronisch ziek en bezoeken daarom vaak therapeuten of ziekenhuizen. Daarnaast ben ik bezig een webshop en blog op te starten op http://www.moderndeco.nl waar ik decoratieve spullen voor in en om het huis verkoop.

  Hoe ik op je blog terecht ben gekomen? Goh…geen idee eigenlijk! Ik volg je al een tijdje via Bloglovin. πŸ™‚

 12. Henny v.d. Veer- Wentink schreef:

  Ik ben Henny v.d.Veer-Wentink, 68 jaar en sinds 5 jaar weduwe, 2 kinderen, dochter (Patricia) van 46 alleengaande moeder en zoon van 43 (Dennis) gehuwd sinds 9 jaar met Jorge (Mexicaanse schoonzoon) en twee kleinkinderen van 20 en 17. Gepensioneerd, vroeger werkzaam bij het Min.Buza in Den Haag als directie secretaresse. Via het Apgen op jouw blog terecht gekomen. Ik ben sinds 12 jaar terug op mijn geboortegrond. Woon en volg in Lochem, binnenkort wordt dit Zutphen i.v.m vergrijzing van onze gemeenschap. Mooi om jouw blog over de weekbrief te lezen het laat mij ook meer nadenken. Dank je wel!

 13. Veronique schreef:

  Ik ben Veronique, ben 37 jaar, sinds 2008 helaas in de WAO terecht gekomen maar van te voren werkzaam als apothekersassistente in een bereidingsapotheek in Hoensbroek. Tegenwoordig veel bezig met de hobby kleuren voor volwassenen ( blog, facebookgroep, kleurambassadeur, enz) dus daar krijg ik mijn tijd aardig mee gevuld en zo ook hier terecht gekomen omdat jij een blog over de tekenwedstrijd voor het kleurboek gezinsdiversiteit had). Dus zo hier terecht gekomen. Ik zal hier nog even verder koekeloeren.

  Groetjes Veronique

 14. Joop Dorleijn schreef:

  Dag Patricia,
  Inmiddels ben ik 62 jaar en beheerder van de Facebook groepen Apgen en apostolisch genootschap verder ben ik penningmeester bij http://www.buurtgroepcapellewest.nl en beheerder van museumwerf.nl. Door mijn reuma werk ik al 5 jaar niet meer maar ben actief als vrijwilliger. Mijn eigen gezin bestaat uit drie kinderen en 2 kleinkinderen en het gezin van mijn vrouw uit 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Samen zijn we sinds 1 maart een stel dankzij een samenlevingscontract dat komend jaar een huwelijk gaat worden.
  Leuk om hier te lezen wat en vooral waarom je die foto’s die bij de werkbriefje worden gezocht, op Facebook wilt herplaatsen met een tekst die meer bij jou past.
  Liefste groeten Joop

 15. monica schreef:

  Hoi Hoi!
  Wat leuk dit zeg!

  Ik ben dus monica, ben 32 jaar oud en moeder van 3 kinderen. Ben sinds kort begonnen met bloggen dus moet alles nog even uitzoeken (en volgers krijgen).
  Vind jou blog leuk om te lezen, kwam hem tegen op twitter.
  Misschien dat je nog een blog kan maken over hoe je succesvol kan bloggen? Hoe je (ik) meer volgers kan krijgen?

  Groetjes Monica

 16. Monica schreef:

  * Wie ben je?
  Ik ben Monica, moeder van 2 meiden en 1 jongen.

  * Hoe oud ben je?
  Ik ben nog maar 35 πŸ™‚

  * Wat doe je in het dagelijks leven?
  Officieel ben ik verpleegkundige maar ben nu een heerlijke thuisblijfmoeder. Ik help dan ook vaak mee op school en verder geniet ik vol van de kinderen

  * Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Volgens mij kwam ik je tegen op Twitter, zelf nog maar net begonnen met bloggen dus daar een beetje op zoek naar medebloggers. Ook voor tips enzo want ik kom er nog niet helemaal uit

  * Waar lees je het liefste over op mijn blog?
  Ik hou ontzettend van koken/bakken dus vind dat erg leuk om te lezen. Dan er dan weer nieuwe ideeen bij weg halen en dit thuis gebruiken . Heerlijk vind ik dat.
  Zelf zou ik het leuk vinden als je ergens ook iets van tips geeft hoe het bloggen werkt, maar ja dat komt wellicht ook omdat ik zelf net begonnen ben. Ben nog erg zoekende met layout, bij mij (zie blog) staan alle artikelen namelijk onder mekaar, terwijl ik het in mijn hoofd eigenlijk zo wil zoals het er bij jou uit ziet, de titel, paar regels en dan doorklikken naar het echte artikel.
  Maar ach, wie weet kom ik daar nog achter.

 17. Irene Smits schreef:

  Hoi Patricia,
  Nog niet zolang geleden hebben wij via fb contact gemaakt. Niet wetende dat wij naast dezelfde werkgever, een andere passie delen en dat is schrijven. Hoe toevallig is dat? Ik volg je dus nog niet zo lang.
  Zelf ben ik nu zes jaar werkzaam ben PostNL. Daarnaast schrijf ik geruime tijd voor diverse platforms en in opdracht. Dat zou ik het liefst meer willen doen, maar het valt niet mee om klanten te vinden. Daarom ben ik recentelijk gestart om mijn stukjes te plaatsen op bloggerspot.com. Dit op aanraden van een collega schrijfster die mij adviseerde om mijn stukjes te rubriceren en -heel lief- ook te publiceren. Op die manier hoop ik mijzelf wat meer in de kijker te schrijven.
  49 jaar geleden ben ik geboren in het Gelderse Ede maar woon al meer dan 25 jaar in Hoorn. Ik ben 20 jaar getrouwd en heb een zoon die op 5 mei aanstaande 20 jaar wordt.
  Nogmaals, leuk dat we dezelfde passie hebben. Ik wens jou en je gezin veel geluk!
  Succes verder met je schrijfactiviteiten. Misschien wil je een keertje op mijn blog een kijkje nemen?
  Groetjes, Irene Smits – Jansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: