Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wie ben jij?

Ik heb me al voorgesteld, maar ik vind het ook leuk om te weten wie er op mijn blog komen lezen. Daarom zou ik het leuk vinden als je een paar vragen over jezelf zou willen beantwoorden:

* Wie ben je?
* Hoe oud ben je?
* Wat doe je in het dagelijks leven?
* Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
* Waar lees je het liefste over op mijn blog?

Advertenties

18 responses to “Wie ben jij?

 1. jennn schreef:

  Ik ben Jennn, 25. in het dagelijks leven werk ik op een helpdesk bij een leverancier van pinautomaten, ben ik een opleiding aan het volgen en ben ik ondertussen ook nog druk met allerlei dingen die ik leuk vind zoals schrijven, lezen, sporten en creatief bezig zijn. Ik weet niet meer hoe ik op je blog terecht gekomen ben, ik denk via twitter. Ik volgde je eerst op livejournal, en ontdekte toen dat je deze blog had, dat was in ieder geval wel via twitter. Ik heb geen favoriet, ik vind het altijd leuk om een kijkje in iemands leven te nemen ๐Ÿ™‚

  • patrician46 schreef:

   Dank je wel voor je reactie!!! Live journal… inderdaad ja. Die heb ik ook een tijdje gehad. Ben ik alleen niet echt actief meer, maar daarom hier des te meer ๐Ÿ˜€

 2. peitian00 schreef:

  Hoi Patricia,
  Ik ben op je site terecht gekomen omdat ik net begonnen ben met een eigen Day Zero Project. Ik ben nog op zoek naar inspiratie en ook naar tips, want zo in het begin lijkt het allemaal nog makkelijk maar ik ben benieuwd hoe dat over een paar weken/maanden is. Leuk om te zien dat je ook van schrijven en van hardlopen houdt!
  Petra

 3. Harriette Bos schreef:

  Ha Patricia. Ik weet niet precies hoe het werkt dus schrijf ik hier maar wat over mezelf. Ik heet Harriette bos, ben geboren op 25 Augustus 1962 te Hilversum. Daar heb ik tot m’n 30ste gewoond. Ik heb in Laren gewerkt in Verzorgingshuis Theodotion als Voedingsassistente. Toen ik 30 was ben ik getrouwd met een Brunsummer en ben dus hier komen wonen. Dat was in 1992. In Januari 1994 is Ashley geboren en in 1995 Mikel. Ik heb in mijn huwelijk niet gewerkt. Ik ben wel vrijwilligster bij verzorgingshuis Emmastaete in Brunssum, waar ik met 2 collega’s een creatief groepje begeleidt. Over een aantal weken ga ik als vrijwilligster mee draaien aan een woonkamer project. dit zijn bewoners die dan overdag met elkaar in een groep van alles en nog wat doen. In Juli 2012 ben ik na een huwelijk van bijna 20 jaar gescheiden. Dit is een hele heftige tijd geweest voor mij maar ook voor Ashley en Mikel. We hadden nu alles weer een beetje op de rit toen we vernamen dat Ashley en Charan een kindje krijgen. Dat was wel even schrikken ( was niet echt gepland ) maar waar we nu hartstikke blij mee zijn. In September wordt het kindje verwacht. Ik ben op jou blog gekomen omdat ik dat vaak op Fb zag en nu dacht ik, ik ga eens even kijken. Je gedichten vind ik prachtig. Ik ben gek op mooie gedichten. Zo, nu weet je het een en ander van mij.

  • patrician46 schreef:

   Ha Harriette,

   Wat leuk dat je reageert!!! Wat een verhaal zeg, dat wist ik inderdaad niet. Fijn dat jullie alles in elk geval weer enigszins op de rit hadden. En nu je oma gaat worden, ach, dan komt uiteindelijk ook alles wel goed!!!
   Leuk dat je mijn gedichten zo mooi vindt! Ik schrijf ook graag, dus dat komt goed uit ๐Ÿ˜€

 4. Onno Wouters schreef:

  Hรฉ, via Twitter @loopmaatjes op je blog terecht gekomen. Leuk om te zien dat anderen ook enthousiast zijn van Evy. Heb er zelf de 5k en 10k mee gelopen.
  Leuke spreuk heb je onder je foto’s staan: “In liefde werken aan een menswaardige wereld.”
  Inspiratie opgedaan bij het Apostolisch Genootschap? ๐Ÿ˜‰

  • patrician46 schreef:

   Hallo Onno,

   Wat leuk dat je reageert! Dus jij hebt de 5k en 10k gelopen met Evy. Loop je nu meer dan?
   Ik volg inderdaad bij het Apostolisch Genootschap. En omdat ik de foto’s en de spreuk heel veelzeggend vind, heb ik die ook op mijn blog.

   • Onno Wouters schreef:

    Ik volg ook (Enkhuizen), vandaar de herkenning ๐Ÿ™‚
    Kijk eens op mijn blog voor mijn avonturen (opwouters.nl).

    Heb Evy 10K net afgerond en ga nu trainen voor 15K, doel is Damloop 2013.

   • patrician46 schreef:

    Leuk! Ik zelf volg in Heerlen. Ik ga zo eens kijken op je blog. Hoelang is de Damloop eigenlijk? Ben nog niet zo thuis in de loopjes haha. Heb er wel een paar die ik ooit zou willen lopen, maar nog nergens voor ingeschreven ofzo. Eerst maar eens goed trainen haha.

 5. Ik ben Christiaan en op bevrijdingsdag wordt ik 44 jaar. in mijn dagelijks leven werk ik met een volledige baan op een klein assurantiekantoor in mijn eigen woonplaats. Ik ben via Happy Challenge op je website terecht gekomen. Ik lees graag op andermans websites over wat ze meemaken. Dus ook op jouw website.

 6. Sylvia Kuijsten schreef:

  Ik ben Sylvia, 23 jaar en rechtenstudente aan Tilburg University. Verder ben ik freelance copywriter & tekstcorrector, studentredacteur bij het universiteitsblad en bakkershulpje bij een supermarkt. Ik ben op je blog terecht gekomen door de Happy Challenge en lees het liefst persoonlijke stukjes op andermans blogs ๐Ÿ™‚

 7. Anja schreef:

  Ik ben Anja Wobma, 54 jaar.
  Op dit moment ben ik zoekende naar een parttime baan, samenwonend en heb een zoon van 28 jaar die nog gezellig thuis woont.
  Sinds 1,5 jaar zijn wij de trotse eigenaren van onze ruwhaar teckel Juul.
  Op uitnodiging van jou ben ik op jouw blog terecht gekomen en ik vind het vooral leuk om de vorderingen van Bjarne te kunnen volgen.
  Maar eerst ga ik hem straks persoonlijk ontmoeten ๐Ÿ˜‰ want ik kom op kraamvisite.
  Zelf heb ik geen blog, er gebeurt te weinig in mijn leven om er interessant over te kunnen schrijven, helaas.
  Tot strakjes

 8. Pip schreef:

  Hi Patricia,

  Zou je mij via de e-mail willen/kunnen benaderen?

  Alvast bedankt!

 9. Henriette Muiderman schreef:

  Hoi Henriette Muiderman, je “kent” me via een facebookgroep. En de mfp = Myfitnesspal.
  Ik ben 51 jaar, getrouwd en heb 2 meiden van 19 en 22 jaar, die nog thuis wonen. Ander lid van het gezin is onze 12 jarige poes Bo.

  Mijn werkzaamheden zijn oppassen op kinderen meestal tot 12 jaar. Op dit moment heb ik 3 gezinnen en in elk gezin 3 kinderen verdeeld over de week. Maar er blijft nog tijd over om te computeren (Facebook o.a.) Andere hobby’s zijn: lezen, knutselen= bijv. kaarten maken, breien van een omslagdoek, borduren (maar dat is jaren geleden)

  Ik vind sporten te duur op dit moment, wel vind ik fietsen met elektrische ondersteuning fijn, ik fiets in principe naar mijn werk. Meestal zo’n 40 min. totaal per oppasdag.

  Fijn weekend Patricia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: