Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co | Favoriete webshops

op 06/04/2016

webshops

Vandaag vertel ik je wat mijn favoriete webshops zijn en waarom ze dat zijn. Uiteraard ben ik ook heel benieuwd naar de namen van jouw eigen favoriete webshops. En ik geef je weer de links naar de artikelen van de andere blogmutsen, waar zij hun favoriete webshops vertellen aan je.

Bol.com

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Met stip op één staat voor mij toch wel bol.com. Een winkel waar je eigenlijk alles kunt krijgen wat je zoekt. Maar vooral natuurlijk bekend van de boeken, cd’s en dvd’s. Dat is dan ook gelijk wat ik het meeste koop bij bol.com als ik daar al wat koop. Maar ik ben eigenlijk sowieso niet echt een grote online koper.

Bon Prix

webshopsEen winkel waar ik ook graag mag snuffelen is Bon Prix. Zij hebben vaak leuke kleding voor betaalbare prijzen. En ook al koop ik ook daar bijna nooit wat, ik mag er toch graag even over de site dwalen. Al is het maar om ideetjes op te doen om te kunnen dragen. En tja… sinds Maite Kelly mode ontwerpt voor Bon Prix vind ik het alleen maar leuker om te neuzen.

Ulla Popken

Bij Ulla Popken kocht ik vroeger eigenlijk altijd mijn kleding. Maar dan in de fysieke winkel. Ja, en bij Miss Etam en Promiss. Maar online bestel ik vaak alleen als het nodig is bh’s en eventueel zwemkleding. Gewoon omdat ze van de Ulla Popken eigenlijk altijd wel heel goed zitten, comfortabel zijn en daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit. Dus wat wil je nog meer?

Snuffelen

Verder kijk ik graag op internet bij bijvoorbeeld de Action, Wibra, Xenos en dat soort winkels. Gewoon om inspiratie op te doen voor in huis, te kijken wat de mode trends zijn en te kijken wat ik eventueel voor mijn blog kan gebruiken om als DIY ofzo te gebruiken.

Andere blogmutsen

Beniewd naar de favoriete webshops van de andere meiden? Kijk dan eens bij:


//


2 responses to “Blogmutsen & Co | Favoriete webshops

  1. Nicky schreef:

    Oh ja dat had ik nog toe kunnen voegen aan mijn lijstje want ik hou ook van snuffelen bij de Action, vooral bij de 100 nieuwste producten. Leuk lijstje!

  2. Lotte schreef:

    Ik hou ook van kijken bij winkels zoals xenos en de action! Leuke inspiratie op doen voor mij deco voor de foto’s enzo ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: