Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Jouw mooiste foto op glas | review

op 27/07/2017

Mijn ouders hebben aan de muur in hun woonkamer een paar foto’s hangen. Niet veel, maar er hangt bijvoorbeeld een foto van een motorcoureur (Giacomo Agostini), een foto van mijn nichtjes en Bjarne samen en een foto van Bjarne. Tot voor kort hing daar een foto van toen Bjarne een maand of 10 was. Nu hij al drie is werd het natuurlijk tijd voor een nieuw exemplaar. En die hebben ze nu aan hun muur hangen. Gedrukt op glas.

Verschillende materialen

Wij hebben thuis zelf foto’s op verschillende materialen aan de muur hangen. Zo hebben wij onze trouwfoto gedrukt op aluminium, een foto van de cakesmash van Bjarne is gedrukt op hout en natuurlijk hebben we de welbekende canvas doeken hangen. Ok, foto’s op gewoon foto papier in een lijstje hebben we ook, maar die staan dan weer op de televisiekast. Zelf hebben we dus al allerhande materialen met foto’s erop hangen. Voor de een geeft dat misschien een rommelig geheel, ik vind het wel leuk om al die verschillen te zien. En nu kreeg ik de aanbieding om een foto op glas te laten drukken. Weer iets heel anders en wij vonden dit uitermate geschikt om cadeau te doen aan mijn ouders.

Bestellen

Het bestellen van de foto ging heel makkelijk. Op de website van Foto op glas upload je een foto naar keuze en je ziet gelijk hoe jouw product eruit gaat zien. Vervolgens kan je heel eenvoudig je formaat selecteren en in de volgende stap selecteer je de manier waarop je je foto wilt ophangen aan de muur. Doorklikken, je gegevens invullen, betalen en klaar is Kees. En dan is het wachten tot de mensen van DHL je foto thuis komen brengen.

Ophangen

Wij vonden het eerlijk gezegd vrij lastig om de foto op te hangen. Er zaten wel mooie hulpmiddelen bij waardoor de foto van de muur af zou komen. Dit is heel belangrijk, want de foto wordt op de achterkant van het glas gedrukt en is aan die kant heel vatbaar voor beschadigingen. Omdat mijn ouders een ophangsysteem aan het plafond hebben hangen was dit dus wat lastiger. Mijn ouders besloten om gewoon een mooie lijst om de foto te laten plaatsen en hem dan zo op te hangen. En ik moet zeggen, het eindresultaat van hoe hij aan de muur hangt is absoluut mooi!

Foto op glas

Ik ben zelf heel tevreden over de service en de snelheid van het leveren van Foto op glas. Misschien heb je nog nooit van Foto op glas gehoord, maar ken je Foto cadeau wel. Dat kan kloppen, Foto op glas is een dochterbedrijf van Foto cadeau. Dat is dan ook zeke,r nog een site om eens te kijken voor leuke ideetjes om iemand een persoonlijk cadeau te geven met die ene bijzondere foto. Wil jij dit ook? Je hebt al een foto op glas vanaf € 8,95!

Op wat voor materiaal zou jij een foto willen laten afdrukken?

Dit artikel bevat gesponsorde content. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

2 responses to “Jouw mooiste foto op glas | review

  1. TypischKim schreef:

    Ziet er mooi uit! Ik hoor ook steeds meer over foto’s op canvas, dat ziet er ook erg mooi uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: