Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wel gerend, geen les van Evy

op 20/09/2012

Gisteren was het weer de dag dat ik zou moeten gaan lopen. Maar aangezien ik een nog al drukke dag had, was het niet echt haalbaar meer om nog het veld in te gaan en een hele les te lopen van Evy. Te meer ook omdat er nog een paar boodschappen gehaald moesten worden. Maar aangezien ik toch echt wilde gaan lopen omdat ik anders nooit echt aan mijn conditie kan werken, ben ik gaan lopen naar de supermarkt.

Van de drie straten die ik door moet naar de supermarkt heb ik er twee gerend en één gelopen. Daarna ben ik langs de andere kant van de supermarkt weer terug gegaan en heb ik weer twee straten gerend en één gelopen. Maar toch loopt een les van Evy lekkerder, omdat je dan precies hoort wanneer je moet rennen en wanneer je moet lopen.


3 responses to “Wel gerend, geen les van Evy

  1. julie schreef:

    Het is inderdaad niet altijd makkelijk om je trainingen ingepland te krijgen tussen werk, huishouden en sociale activiteiten. Maar je ziet: waar een wil is is een weg, je vindt er wel wat op!

  2. Start To Run schreef:

    lessen van Evy zijn de max, als je op zoek bent naar de Start To Run download, je kan deze hier downloaden: http://starttorun.info/download/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: