Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co: Wat zou ik met mijn uren doen als ik niet zou bloggen?

op 28/09/2016

Stel je voor dat ik nooit een blog begonnen was… Wat had ik dan gedaan met de tijd die ik nu gebruik voor het bloggen? Een goede vraag eigenlijk waar ik niet meteen het antwoord op zou weten. Toch ga ik vandaag op zoek naar dat antwoord en deel ik de links natuurlijk naar de andere meiden met je.

Hoeveel tijd

Om een antwoord op deze vraag te vinden is het handig om eerst eens te weten hoeveel uur ik gemiddeld besteed aan mijn blog. Artikelen schrijf ik over het algemeen meestal ’s avonds als Bjarne in bed ligt, simpelweg omdat ik dan de meeste tijd heb. Daaraan besteed ik gemiddeld denk ik 1,5 uur per dag. Afhankelijk of Daphne werkt of niet, want als Daphne thuis is werk ik er korter aan. Is ze aan het werk, dan werk ik vaak langer aan mijn blog omdat ik dan toch maar alleen ben en door kan werken. Tel daar overdag nog eens een uur over de hele dag verspreid bij op voor het checken en beantwoorden van mijn mail. Dus gemiddeld kom ik dan op 2,5 uur per dag, wat neer komt op 21 uur per week. Best veel eigenlijk. Wat zou ik met die 21 uur doen?

uren

Thuis zijn

Ik denk dat ik als ik niet zou bloggen meer op de bank voor de tv zou zitten. Sowieso als Daphne aan het werk is, want als Bjarne dan in bed ligt, dan kan ik vrij weinig. Of misschien dat ik het scrappen weer op zou pakken. Iets wat ik vroeger heel veel deed. Zelf mijn fotoboeken maken op vellen van 30 bij 30 cm. En dan daarbij zelf fotoboeken maken van Bjarne zijn hele leven. Daar zou ik dan denk ik mijn tijd aan besteden. Of misschien dat ik weer kaarten zou gaan maken. Wie zal het zeggen.

Iets wat ik ook meer zou kunnen gaan doen is schrijven. Dan zou ik het verhalen schrijven weer oppakken. Verhalen schrijven voor mezelf omdat ik het leuk vind. Gedichten schrijven over wat ik voel en wat ik mee maak. Maar ook gedichten schrijven voor anderen. Gewoon omdat ik dat heel leuk vind om te doen en omdat anderen daar vaak heel leuk op reageren.

Wat doen zij met hun tijd?

En wat doen de andere meiden met de tijd als ze niet zouden bloggen? Ik ben er heel nieuwgierig naar. Jij ook? Kijk dan snel bij:

Wat zou jij met je uren doen als je geen tijd aan je hobby zou besteden?


3 responses to “Blogmutsen & Co: Wat zou ik met mijn uren doen als ik niet zou bloggen?

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik zou meer boeken lezen!

  2. Saskia schreef:

    Haha ja daar zit ik ook weleens aan te denken. Ik denk dat ik voornamelijk inderdaad series zal kijken en misschien wel nog meer opruimen en poetsen in huis ;).

  3. […] en doorsturen, noem maar op. Weet iemand nog hoe het vroeger was? Ik ook niet, en helemaal niet nu ik blogger ben. Als blogger is je smartphone je alles. En daarom heb ik een lijstje gemaakt waarin staat wat je […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: