Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co: Valentijnsinspiratie

op 08/02/2017

Volgende week is het weer Valentijn. Een onderwerp waarover je de komende dagen nog wel meer zult lezen op mijn blog. Maar wat doe ik aan Valentijn en waar haal ik inspiratie vandaan? Daar ga ik vandaag met je naar opzoek. Want heel eerlijk? Ook ik weet niet waar ik mijn inspiratie vandaan moet halen af en toe.

Wat heb ik met Valentijn?

Nou, daar ben ik eigenlijk zo mee klaar: weinig tot niets. Ik geloof er niet in dat er één dag in het jaar moet zijn om je geliefde te laten zien dat je van hem of haar houdt. Liever laat ik mijn geliefde door het jaar heen al merken dat ik van haar houd. Aan de andere kant is het stiekem toch ook wel leuk om iets te krijgen of te merken tijdens die dag, dus ja, toch ben ik er altijd ook wel weer mee bezig. Maar wat doe ik dan, hoe doe ik dat en waar denk ik aan?

Liefde gaat door de maag

Nou ja, de liefde van de man zegt men dan. Al denk ik toch dat het vaak de vrouwen zijn die uit eten gaan zien als iets gezelligs. Een moment van ontspannen, van uit zijn, van niets hoeven behalve genieten. En vooral ook een moment van samen zijn. Maar je hoeft natuurlijk niet persé uit eten te gaan op Valentijnsdag. Je kunt bijvoorbeeld ook zelf eens een lekkere maaltijd koken voor je partner als hij of zij dat normaal doet. Of haal iets in de supermarkt wat je stiekem bij haar kopje koffie of thee legt op het moment dat jullie dat samen drinken. Groot is in deze niet belangrijk, voor mij althans gaat het meer om het gebaar.

Ontspannen

Natuurlijk is het ook heel fijn als jij of je partner een momentje van ontspannen krijgt. Bijvoorbeeld door een massage of een warm bad. Of geef hem of haar een cadeaubon voor bijvoorbeeld een dagje wellness. Ik ben zelf vroeger wel eens naar een sauna geweest en vond dat ook wel lekker, maar de laatste jaren ben ik nooit meer geweest. Maar bijvoorbeeld een verwendagje met massages en weet ik het wat lijkt me ook gewoon heerlijk.

En verder?

Tja, je kunt natuurlijk ook gewoon een cadeautje kopen, een kledingstuk zelf maken/kopen of dozen bonbons en bossen rozen laten komen. Of je kijkt eens op de blog van Simone naar haar tips.

Welke tip heb jij nog voor mij en mijn lezers op het gebied van Valentijnsdag? Of wat betekent het voor jou? Ik ben benieuwd naar je reactie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: