Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Decoratie: Trapopgang

op 07/07/2014

Al een tijdje hadden wij ze in huis liggen. Een doos met vlinders. Vlinders die we ergens aan de muur op konden hangen. Op internet waren verschillende leuke ideetjes te vinden om ze uiteindelijk op te hangen, maar het kwam er steeds niet van. Maar afgelopen week hebben we dan eindelijk de trapopgang een nieuw uiterlijk gegeven. Van de saaie witte muur wat het was hebben we nu 24 vlinders van verschillend formaat hangen.

Ze gaan vanaf de trap de lucht in en maken daar een bocht naar de andere muur. En afhankelijk hoe het ligt erop valt, lijkt het als of ze echt hun vleugels bewegen. Ik vind het in elk geval heel leuk staan op de muur.

 

            

 

Daarnaast hebben we ook op de deur van Bjarne zijn kamer nog wat toegevoegd. Een saaie witte deur is ook maar zo eenvoudig. Voor het raampje hangt natuurlijk wel het bordje baby’s room, maar de deur zelf is één saaie witte vlakte. Van Marianne van Maison Joie de Vivre in Landgraaf hadden we voor op het koffertje met de bedankjes een sticker gekregen gelijk aan de voorkant van het geboortekaartje. Deze sticker had ze in tweevoud gemaakt en de andere sticker prijkt dus nu op Bjarne zijn kamerdeur.

Overigens is Maison joie de vivre echt een aanrader voor leuke spulletjes voor kinderen, volwassenen, eigenlijk voor alles en iedereen waar je een cadeautje voor moet hebben. Vriendelijke snelle service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: