Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Project blog boek | Mijn bureau

op 07/10/2015

IMG_2083

Vorige week vertelde ik je dat ik samen met een groepje leuke blogvriendinnen een project ben gestart. Namelijk het wekelijks uitwerken van een idee uit het Blog Boek van Kelly Deriemaeker. Vorige week ging het over de laatste keer. Deze week laat ik je mijn bureau zien waar ik mijn artikelen schrijf.

Mijn werkplek

Eigenlijk heb ik twee werkplekken. Het meeste werk ik toch aan mijn blog in de woonkamer omdat ik dit vaak ook overdag kan doen wanneer Bjarne hier aan het spelen is. Dan kan ik EN aan een artikel werken EN Bjarne in het oog houden. Wel zo’n fijn idee natuurlijk. Dat is dan ook de plek die ik met je ga delen. Mijn werkplek is dus in de woonkamer aan de eetkamer tafel. Soms best onhandig, want ja, eten doen we ook aan deze tafel. Op de ene helft van de tafel (die ik niet op de foto heb gezet) liggen onder andere mijn leren schrijfmap en een klein kladblokje voor snelle notities. In de schrijfmap heb ik onder andere al uitgeschreven artikelen liggen die ik nog uit moet werken.

Daarnaast heb ik ook nog wel een bureau waar ik af en toe aan schrijf. Dat is dan voornamelijk ’s avonds als Daphne werken is en Bjarne in bed ligt. Dan neem ik mijn hebben en houden mee naar het bureau in de serre en ga daar schrijven. Maar aangezien de woonkamer mijn voornaamste werkplek is, behandel ik alleen die plek.

Laptop

Uiteraard zie je mijn laptop op tafel staan. Deze is natuurlijk onmisbaar wanneer je een blog hebt. Nou  ja, onmisbaar… ik kan de artikelen ook uitwerken op mijn telefoon, maar dat neemt dan weer zoveel ruimte in beslag… Dus dat doe ik dan maar liever niet tenzij het echt niet anders kan. Ja, in concept artikelen schrijven, dat kan dan wel weer makkelijk op de telefoon, want het uiteindelijke afwerken doe ik dan gewoon op de laptop. Wel zo makkelijk. Mijn laptop is van het merk Acer en draait op Windows 10. En ik moet zeggen dat ze me heel goed bevalt. In het begin was het wel even wennen omdat Windows 10 er weer heel anders uit ziet dan Windows 7. Maar dat is toch wel helemaal goed gekomen. En anders is er altijd nog google om dingen snel uit te vinden.

En verder

Verder zie je op de foto een pot Zwitsal staan. Deze gebruiken wij veel, vooral om Bjarne zijn wangetjes in te smeren. Hij heeft soms hele droge wangetjes en dan is het wel fijn als we die even in kunnen smeren. Bovendien ruikt het natuurlijk gewoon erg lekker.

Ook zie je mijn glas staan. Nee, het is niet zo dat ik maar één glas heb thuis, maar dit is wel een glas waar ik vaak uit drink tijdens het werken aan mijn blog. Meestal drink ik water, thee of koffie. Heel soms heb ik een glas fris naast me staan, maar over het algemeen is het toch water, thee of koffie wat ik hier heb staan.


En dan is er nog de vaas met rozen. Deze rozen hebben we van mijn schoonmoeder gekregen. De vaas hebben we van een vriendin gekregen, samen met een kandelaar. Ik vind de vaas eigenlijk best wel heel mooi met het blauwe mozaïek van glas aan de buitenkant.

Andere bureau’s

Op het moment dat ik dit artikel schrijf zijn de andere meiden die ook deze ideeën uitwerken misschien nog niet eens bezig met het schrijven van het artikel. Het enige wat we wel al naar elkaar kunnen delen zijn de links waar de artikelen zullen gaan verschijnen. En dus kan ik je die al wel vertellen. Daarom weer in compleet willekeurige volgorde de links naar hun artikelen, waar je ongetwijfeld weer hele andere bureaus ziet!

Hoe ziet jou bureau eruit? Laat het me weten in een reactie.


3 responses to “Project blog boek | Mijn bureau

  1. […] Patricia van Patricia neemt je mee […]

  2. Simone schreef:

    Hihi, grappig dat jij ook gewoon lekker aan de eettafel in de woonkamer zit. Is wel zo gezellig. En wat een prachtige bloemen. Super lief!

  3. Jenn schreef:

    Leuk om te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: