Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Nog altijd op zoek naar vrijwilligers

op 05/01/2016

Vrijwilligers

Als vrijwilliger heb je doorgaans een belangrijke functie bij het ondersteunen van betaald personeel waar je werkzaam bent. Maar ik vind dat er soms ook wel wat meer aandacht mag zijn voor een vrijwilliger. En daarom ben ik op zoek naar vrijwilligers die hun verhaal willen doen.

Oproep

Al eerder deed ik een oproep waarin ik vrijwilligers vroeg om te reageren om hun verhaal te doen aan de hand van een door mij opgestelde vragenlijst. Daar heb ik tot nu toe (helaas) enkele reacties op gekregen. Terwijl ik toch wel zeker weet dat er veel meer vrijwilligers actief zijn. Er zitten gelukkig wel hele interessante verhalen bij en deze week ga ik die uitwerken. Maar zoals ik al door liet schemeren, ik doe een hernieuwde oproep, want ik kan nog heel veel verhalen van vrijwilligers gebruiken!

Hoe gaat het in zijn werk?

Misschien wil je wel reageren, maar heb je vragen. Of misschien wil je eerst weten wat ik met je verhaal doe. Dat kan natuurlijk, daarom leg ik het nu even uit. Wanneer je je aanmeld om mee te werken aan een artikel over jou en je vrijwilligersactiviteiten zat ik je in een lijstje op mijn computer. Vervolgens krijg je van mij een mailtje (terug) met daarin als bijlage een basis vragenlijst die ik aan alle vrijwilligers stuur. Wanneer je deze dan ingevuld naar mij terug hebt gemaild, dan print ik het  uit en ga er uiteindelijk een artikel van maken. Wanneer ik dan tijdens het schrijven nog meer aanvullende vagen heb, dan zal ik ten allen tijde contact met je opnemen om deze vragen te stellen. Let wel: jij bepaalt waar je antwoord op wilt geven en waar niet op! Jij hebt uiteindelijk de eindregie. Dat is ook waarom ik na het schrijven van het artikel een aparte link aanmaak die ik alleen naar jou toe stuur. Je krijgt dan het artikel te zien zoals ik hem geschreven heb en kunt dus ook op dat moment nog eventuele wijzigingen of tekstuele correcties doorgeven. Na jou goedkeuring ga ik het artikel inplannen en zal ik deze ook (uiteraard) delen via social media.

Waar wacht je nog op?!

Ben je na dit artikel (nog meer) geïnteresseerd in het doen van jou verhaal als vrijwilliger? Laat me dat dan weten! Je kunt dit doen door een mailtje te sturen of reageer met een geldig email adres onder dit artikel (dit mail adres dan alleen zichtbaar voor mij) en ik neem contact met jou op.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: