Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Poëzieweek

op 29/01/2016

poëzieweek

Van 28 januari tot en met 3 februari is er dit jaar de poëzieweek. 2016 is overigens ook het jaar van het boek. Iedereen heeft vast wel eens iets te maken gehad met poëzie. Ik vond het in elk geval wel een mooi moment om aandacht te besteden aan deze week. Want ik heb natuurlijk wel één en ander met poëzie. En ik vond deze poëzieweek een mooi moment om hier nog eens wat meer aandacht aan te besteden.

Poëziealbum

Ook ik had als klein meisje een poëziealbum. Ik gaf hem echt aan iedereen en het was natuurlijk altijd heel leuk om hem weer terug te krijgen met een nieuw versje of gedichtje erin. En dan alle leuke plaatjes die je erbij kon plakken om de pagina’s op te leuken. Geweldig vond ik het om ze te bekijken en te lezen.

Gedichten

Eenmaal wat ouder ging ik zelf gedichten schrijven. Ik heb ze natuurlijk al vaker gedeeld hier op mijn blog dus je hebt er vast al wel één gelezen. Maar voor wie er nog geen gelezen heeft zal ik nog een keer een delen.

103114_1508_Tijdomietsa1.jpg

Gedichtenbundels

Natuurlijk heb ik ook twee gedichtenbundels uitgebracht waar ik nog altijd heel trots op ben. Nou ja, eigenlijk ben ik gewoon trots op ieder gedicht dat ik geschreven heb, ook die die niet in bundels staan, want ieder gedicht staat ergens voor. Althans, als ik het over de persoonlijke gedichten heb. Want ik schrijf ook gedichten voor anderen. Voor mensen die hun dankbaarheid naar iemand willen uitten, voor mensen die zelf moeite hebben met Sinterklaas of kerst gedichten of gewoon omdat ze iemand iets willen zeggen. Dat verveelt eigenlijk nooit, ik vind het vooral heel erg leuk om te doen!

Wat heb jij met poëzie?


3 responses to “Poëzieweek

  1. mamma schreef:

    Sommige gedichten vindt ik mooi andere weer niet. Gedichten die duidelijk zijn begrijpbaar vind ik leuk. Filosofische gedichten houd ik minder van. Eh..2 gedichtenbundels?

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik ken eigenlijk alleen poezie albums. Tot zover heb ik wat met poezie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: