Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

HAPPY CHALLENGE #7: dankbaarheid

op 01/03/2014

Challenge nummer 7 alweer. Ik weet dat deze vrij snel na nummer 6 online komt, maar dat komt omdat dit een blog is waar ik minder over na hoef te denken en dus sneller tussendoor kan schrijven haha. Overigens schrijf ik dit nu met een heerlijk slapende zoon op mijn arm die zo nog even zijn eigen bedje in gaat.

20140301-072749.jpg

De opdracht van deze week is om elke dag 5 tot 10 dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Uiteraard mogen dit niet iedere dag dezelfde dingen zijn, want dat zou te makkelijk zijn. Dankbaar kan je natuurlijk voor zoveel dingen zijn in je leven. Voor grote dingen, maar ook voor hele kleine dingen. Ik weet nog niet precies hoe ik dit in ga vullen, of ik iedere dag een kort lijstje plaats naast een blog, of iedere dag het lijstje aan het einde van een blog. Of ik plaats aan het einde van de week alle dingen achter elkaar in een blog. Maar goed dat zie ik wel.

De happy challenge opdrachten beginnen altijd op vrijdag. Daarom plaats ik nu het lijstje met dankbare punten van gisteren. De overige lijstjes komen dus ook mogelijk steeds met een dag vertraging. Immers, ik weet ’s morgens nog niet waar ik die dag dankbaar voor ga zijn.

Gisteren was ik in elk geval dankbaar voor:

๐Ÿ’™ De ondersteuning van het geweldige personeel van het Orbis Medisch Centrum in Sittard die ons eigenlijk heel erg onze eigen gang lieten gaan en af en toe eens kwamen kijken of alles goed ging met ons en Bjarne.
๐Ÿ’™ Het om me heen hebben van mijn familie die uiteraard de jongste aanwinst in de familie kwamen bewonderen.
๐Ÿ’™ Het herstel van Daphne wat eigenlijk heel goed gaat.
๐Ÿ’™ Onze huisvriend Ron, die zo lief was om de hele week dat wij in het OMC waren, bij ons thuis te verblijven om voor de honden te zorgen.
๐Ÿ’™ Het vast kunnen houden van, en knuffelen met mijn zoon.
๐Ÿ’™ Dat we na 2 dagen als gezin kan het ziekenhuis, gisteren lekker naar huis mochten.

Tja… Ik weet het… Er was vast ook genoeg om dankbaar voor te zijn buiten onze zoon om, maar dit waren toch wel de grootste dingen waar ik gisteren dankbaar voor was. Maar wees niet bang… De rest van de week zal ik niet alleen baby dingen plaatsen om dankbaar voor te zijn haha.


2 responses to “HAPPY CHALLENGE #7: dankbaarheid

  1. jennn schreef:

    Mooi lijstje!

  2. […] week schreef ik over de happy challenge opdracht van die week. Je moest de dingen benoemen waar je dankbaar voor bent. Toen had ik een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: